Birouri. Catalina Jigman, sefa de departament in cadrul companiei imobiliare CB Richard Ellis (CBRE) Eurisko, spune ca anul viitor se vor inchiria spatiile de birouri din cladirile mici si cochete.

sursa:romanialibera.roGradul de neocupare a cladirilor de birouri din Bucuresti a atins un nivel-record in acest an, dublu fata de 2008, pe fondul starii de incertitudine generata de criza financiara.

In acelasi timp, chiriile au continuat sa scada, afirma Catalina Jigman, sefa departamentului birouri din cadrul companiei imobiliare CB Richard Ellis (CBRE) Eurisko, intr-un interviu acordat ziarului "Romania libera".

Care sunt tendintele actuale pe piata spatiilor de birouri?In acest an, ocupantii spatiilor moderne de birouri au fost precauti in a recurge la relocari, pe fondul crizei economice.

De aceea, activitatea de inchiriere a fost semnificativ afectata de aceasta stare de incertitudine, aparuta din cauza recesiunii.

 

O analiza a celor mai importante piete din Europa a aratat o scadere cu 36% a activitatii de inchiriere a spatiilor de birouri, fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Sursa

23 December 2009