Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

A fost făcut primul pas pentru consolidarea Podului Constanța din sectorul 1

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1988

sursa foto: https:/www.amosnews.ro/sites/default/files/styles/large/public/pictures/2018/04/pod_cta_sectorul_1.jpg?itok=iSNZaLNeLucrările vor dura opt luni
Podul Constanța reprezintă, de mult timp, un real pericol pentru cei care trec pe sub el, indiferent că se află în autoturismele personale sau în mijloacele de transport în comun. Dacă în trecut autoritățile s-au mulțumit să îl tencuiască pe ici, pe colo, acum au făcut demersurile necesare pentru repararea și consolidarea podului.

Astfel, sesizările venite atât din partea cetățenilor, cât și a Primăriei Sectorului 1 par să-și fi atins scopul.

Zilele trecute, Compania Națională de Căi Ferate "CFR" S.A. a lansat licitația pentru repararea și consolidarea Podului Constanța, aflat într-o stare avansată de degradare. Astfel, vor fi achiziționate servicii de proiectare și execuție a lucrărilor de reparații și consolidare a podului de cale ferată de la km 4+327, situat pe magistrala București - Constanța.

"Cetățenii mi-au semnalat în nenumărate rânduri starea deplorabilă a Podului Constanța, iar în calitate de primar și de locuitor al Sectorului 1, am constatat, la rândul meu, faptul că acest pod reprezintă un pericol pentru siguranța noastră, a tuturor. Prin lansarea acestei licitații, se fac primii pași în rezolvarea unei probleme esențiale pentru Sectorul 1", a precizat Dan Tudorache, primarul sectorului 1.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 07.05.2019, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeași zi, iar durata contractului este de opt luni de la semnare. Astfel, compania câștigătoare va avea la dispoziție două  luni pentru proiectare și șase luni pentru execuție, la care se adaugă perioada de garanție a lucrărilor, de zece ani.

Programul lucrărilor va fi stabilit astfel încât, pe perioada execuției, să nu intervină modificări majore de trafic nici în circulația trenurilor, nici în circulația rutieră.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video