Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

A fost stabilit traseul centurii metropolitane Cluj

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1102

Primăria Cluj - Napoca a anunțat varianta finală de traseu V8 privind obiectivul de investiții cuprins în Master Planul General de Transport al României – „DRUM TRANSREGIO FELEAC TR35”, după obținerea avizului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

sursa foto: https:/no.wikipedia.org/wiki/Cluj-NapocaVarianta finală de traseu a centurii metropolitan este publicată pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca:

primariaclujnapoca.ro

Creșterea gradului de accesibilitate a zonelor urbane situate în Zona Metropolitană Cluj prin dezvoltarea unui drum nou de mare capacitate – centura metropolitană – și modernizarea drumurilor de legătură reprezintă obiectivul general al acestui proiect, în timp ce scopul proiectului constă în îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, respectiv a mobilității populației, bunurilor și serviciilor din județul Cluj.

Primăria Cluj-Napoca a dat Ordinul de începere pentru întocmire SF, PUZ și DTAC pentru proiectul ”Drum Transregio Feleac TR35” în octombrie 2018, iar în martie 2019 a fost predată documentația ”Studiul alternativ de traseu”, care a cuprins opt variante de traseu studiate.

„La recomandarea specialiștilor, Municipiul Cluj-Napoca a optat pentru varianta 8 - V8. În perioada următoare vor fi definitivate studiul de fezabilitate, Planul Urbanistic Zonal și DTAC, urmând ca întreaga documentație să fie predată CNAIR în vederea organizării achiziției publice pentru lucrările de proiectare și execuție”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Cluj – Napoca.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video