Teme imobiliare de actualitate, dezbateri aprinse şi cei mai cunoscuţi specialişti din domeniul imobiliar. Este, pe scurt, descrierea Convenţiei Europene RE/MAX, eveniment organizat zilele acestea la Viena. IMOPEDIA.ro vă prezintă în exclusivitate cele mai importante ştiri de la faţa locului.

20960-0.jpgÎntre 14 şi 16 septembrie, Viena găzduieşte a treia Convenţie Europeană RE/MAX. La acest eveniment au confirmat participarea peste 700 de specialişti din întreaga Europa. Pe parcursul a trei zile, organizatorii RE/MAX au pregătit cursuri educaţionale, discursuri motivaţionale şi , sesiuni de întrebări. Nu vor lipsi nici momentele de relaxare.

„Este important pentru noi să adunăm la un loc toată familia europeană RE/MAX, poate şi pentru a arăta ce putere are organizaţia în sine. Astfel se cunosc toţi cei care lucrează pentru RE/MAX, dar îi şi educăm, le aducem cele mai mari nume din industrie pentru cursuri. Pe de altă parte, ne şi distrăm, considerăm că este foarte important" spune Mag. Peter Rossegg, Marketing Director în cadrul RE/MAX Europe.

La eveniment participă reprezentanţi din 33 de ţări, adică toate ţările europene în care există sedii RE/MAX. Toată harta Europei este la Viena, după cum spun organizatorii. Interesant este faptul că la eveniment nu participă numai colaboratorii, ci şi concurenţa.

„Nu invităm numai colaboratorii RE/MAX, ci şi oameni din presă, chiar şi concurenţa, pentru a vedea cât de puternică este organizaţia noastră. Ținta noastră principală este să ne aducem colaboratorii europeni în acelaşi loc, pentru câteva zile, o dată pe an. Este important să se cunoască, să se distreze şi să se educe" subliniază directorul de marketing.

Organizatorii evenimentului au adus nume importante de pe scena pieţei imobiliare internaţionale, pentru a ţine seminarii pe diferite teme. Mai mult de atât, pentru motivarea colaboratorilor, este primul an în care participă la Convenţia Europeană fondatorul american RE/MAX, Dave Liniger.

• Michael Polzer va ţine un discurs despre următorul nivel pe care RE/MAX trebuie să îl atingă în Europa
• Dave Liniger va oferi premiile europene RE/MAX
• Richard Robbins va vorbi despre întemeierea unei afaceri profitabile în domeniul imobiliar, pe piaţa actuală
• Thomas Cook va descrie principalele reguli pentru a vinde şi a cumpăra
• Walter Schneider va înfăţişa consumatorul modern

În cea de a treia zi, vor fi conversaţii libere, dar cu teme pre-stabilite, precum recrutarea de succes, importanţa social media sau întemeierea unei relaţii de încredere cu orice client. Printre toate aceste cursuri şi discursuri, organizatorii au avut grijă să strecoare pauze pentru networking şi momente de distracţie pentru relaxare.

La această Convenţie Europeană, imaginea României este îmbunătăţită de specialiştii care o reprezintă acolo, iar ţara noastră este descrisă în cu totul alţi termeni decât cei obişnuiţi.

„Cred că este unul dintre evenimentele de excepţie pe care le avem şi singurul la nivel european. Este deja a patra ediţie a acestei convenţii destinată industriei imobiliare. Aici sunt aproximativ 30 de persoane venite din România. În cadrul RE/MAX, suntem pe locul doi ca şi creştere, astfel că România va fi scoasă în lumină”, declară Adrian Șişchin, director regional RE/MAX. 

„Se adună toţi agenţii RE/MAX din toate ţările europene, astfel că ne putem cunoaşte şi schimba informaţii preţioase. Pe de altă parte, scoate în evidenţă România, mai ales pentru investitorii austrieci, care iau parte la acest eveniment" spune Mihaela Alexandroiu, director RE/MAX Bastion.

IMOPEDIA.ro participă la toate dezbaterile din cadrul Convenţiei Europene RE/MAX.

ŞTIAI CĂ: Viena este un oraş cu puţini proprietari comparativ cu alte capitale europene

 

15 September 2011