Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

A început construcţia mall-ului de 250 milioane euro din Titan. Vezi cum va arăta proiectul

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4945

Locuitorii cartierului Titan vor avea un nou loc pentru cumpărături. Este vorba de mall-ul ParkLake Plaza ce va fi ridicat lângă parcul Titan. Valoarea investiţiei este estimata la 250 milioane de euro, iar construcţia va fi finalizată peste aproximativ doi ani şi jumătate.

sursa: wall-street.roÎn prezent, mall-ul este pre-închiriat în proporţie de 50%, iar dezvoltatorul, grupul de investiţii irlandez Caelum Development, se află în discuţii pentru închirierea a încă 20% dintre spaţiile comerciale. Noul mall va avea aproximativ 200 magazine, ceea ce înseamnă o suprafaţă închiriabila de 67.000 mp. Iniţial irlandezii anunţaseră că centrul comercial va avea o suprafaţă 79.000 mp.

sursa: wall-street.roPrincipalii chiriaşi ai ParkLake Plaza vor fi cinematograful Cinema City, centrul de fitness Pure Fitness şi hipermarketul Cora.

Caelum Development a intrat pe piaţa din România în anul 2006, achiziţionând un teren de circa 8,2 ha în apropierea Parcului Titan. În 2009, grupul a obţinut avizele necesare pentru construcţiei unui centru comercial şi recreativ cu cinci etaje şi o suprafaţă de 110.000 mp închiriabili. Criza a dat însă peste cap planurile de dezvoltare. În tot acest timp irlandezii nu au stat degeaba, ci au lucrat la refacerea conceptului îi pre-închirierea centrului comercial.

sursa: wall-street.roCaelum Development are aproximativ 20 de proiecte comerciale, toate în Polonia. ParkLake Plaza este primul proiect al companiei din Romania.

CITEȘTE ȘI România ia faţa Ungariei şi Cehiei la mall-uri România are anunţată cea mai mare extindere a suprafeţei de mall-uri dintre ţările din Europa Centrală şi de Est (CEE). De la o ţară săracă ... România ia faţa Ungariei şi Cehiei la mall-uri
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video