Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Project Expo - Iulie 2012
Locatia: Sala Palatului
13 - 15 iulie2012-07-13

A început Project Expo. Se caută clienţi cu bugete mici sau foarte mici

Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina
Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3546

Târgurile imobiliare sunt poate cele mai bune momente pentru cei care îşi caută locuinţă. În perioada de criză, cu atât mai mult, dat fiind faptul că toţi dezvoltatorii au înţeles că trebuie să scadă preţurile pentru a vinde. Ediţia de iulie a târgului Project Expo aduce însă oferte chiar şi pentru clienţii cu bugete mici sau foarte mici. Astfel, există oferte de case cu preţuri care pornesc de la 15.000 euro, precum şi de apartamente noi sau vechi, la aceleaşi preţuri accesibile.

Project ExpoAlte aparitii ...La ce preţuri se vând apartamentele din interiorul oraşului, la Project Expo?Project Expo, târgul extremelor: case de 15.000 euro sau de 1,3 milioane euroTârgul Project Expo, care se desfăşoară în perioada 13-15 iulie la Sala Palatului, a reunit unele dintre cele mai accesibile oferte de pe piaţă. Preţul-şoc al ediţiei este cel de 15.000 euro pentru o casă. Această ofertă se adresează clienţilor care au deja un teren. Cei care nu se încadrează în această categorie sau caută mai degrabă un apartament, pot opta pentru garsonierele care se vând la acelaşi preţ.

Tot pe segmentul caselor ieftine se găseşte şi oferta celor de la Alamco. Compania construieşte case de 73 mp la un preţ de 37.500 euro sau, pentru cei care doresc o suprafaţă mai mare, există varianta caselor de 110 mp cu etaj, la un preţ de 52.000 euro.

O altă ofertă de case ieftine vine de la compania Ozone Homes. De data aceasta însă este vorba despre un concept nou pentru România: casa în bloc. Este vorba despre apartamente spaţioase, cu terasă, curte şi parcare, la un preţ de 42.500 euro + 5% TVA.

Mai multe ansambluri rezidenţiale noi vor veni să îşi prezinte ofertele la Project Expo. Unul dintre ele este Dream Residence, un ansamblul rezidential construit în zona Calea Rahova şi care oferă, pe perioada târgului, un discount de 1.000 de euro pentru garsoniere şi 3.000 euro pentru apartamentele cu două şi trei camere. Astfel o garsonieră de 35 mp utili costă 27.900 euro, un apartament cu două camere – 46.900 euro, iar unul cu trei camere – 56.500 euro.

Complexul Confort Urban vine şi el cu oferte speciale. Astfel, o garsonieră costă 21.000 euro, fiind unul dintre cele mai mici preţuri din cadrul târgului. Un apartament cu două camere în acelaşi complex costă 34.500 euro, iar unul cu trei camere - 44.500 euro. Mai mult de atât, compania acordă un vocher pentru mobilier de la Mobexpert în valoare de 1.500 euro pentru garsoniere, 2.000 euro pentru două camere, 2.500 euro pentru 3 camere.

CITEȘTE ȘI Cât de mult economiseşti dacă îţi cumperi un apartament deja mobilat şi utilat? Mobilarea şi utilarea apartamentului se pot transforma în adevărate corvoade, pentru cineva care nu are prea multă experienţă în domeniu. ... Cât de mult economiseşti dacă îţi cumperi un apartament deja mobilat şi utilat?

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video