Cea de-a 16-a ediţie a Târgului Naţional Imobiliar a început, în locul deja tradiţional: Palatul Parlamentului din Bucureşti. Timp de trei zile, cele 85 de companii prezente aşteaptă clienţii, cu oferte imobiliare avantajoase din Bucuresti, Ilfov, Valea Prahovei şi Braşov.

26651-targul-national-imobiliar.jpgÎn cadrul TNI, vizitatorii vor avea posibilitatea de a discuta şi negocia direct cu dezvoltatorii imobiliari. De asemenea, ei vor beneficia de consultanţă imobiliară şi financiară. Expoziţia este deschisă zilnic între orele 10:00 şi 19:00, iar duminica, până la ora 16:00. Intrarea costă 5 lei.

Lansat în anul 2005, Târgul Naţional Imobiliar este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar şi domeniile conexe acestuia, ce reuneşte companiile prestigioase, profesioniştii în domeniu, presa de specialitate şi publicul larg. Continuând cei şapte ani de tradiţie, Târgul Naţional Imobiliar marchează trendurile în imobiliar şi creează oportunităţi de afaceri”, spun organizatorii.

Printre cele mai importante companii prezente la târg se numără Premier Service, compania care strânge toată zona de sud într-un singur loc. Preţul locuinţelor de la standul companiei pornește de la 24.500 euro, iar clienţilor li s-au pregătit nenumărate promoţii şi oferte speciale, atât pentru apartamente în blocuri vechi cât şi pentru cele în ansambluri nou construite. Printre proiectele noi se numără Sud Garden, un proiect ce oferă vile clasice, precum şi vile înşiruite de tip bungalow sau apartamente. Metalurgiei Residence este cel mai nou ansamblu de apartamente din Sectorul 4, iar Sud Residence Berceni este de asemenea cel mai nou proiect din zonă. Dezvoltatorii l-au proiectat pentru a asigura clienţilor funcţionalitate, confort şi un preţ de achiziţie accesibil.

Apartamente în oraş sau la periferie, toate la preţuri adaptate bugetelor de criză

Lotus Residence este un alt proiect prezent la târg, ce scoate la vânzare 38 vile şi 48 apartamente. Ofertele sunt tentante pentru clienți datorită prețului atractiv, cât și a spațiilor  generoase. Lotus Residence completează lista proiectelor de prestigiu din zona de sud.

Dream Residence este un alt proiect construit în oraş după o arhitectură modernă. Ansamblul are spaţii generoase, se remarcă prin grija pentru detalii şi calitatea superioară a materialelor folosite. Totuşi, dezvoltatorul a stabilit politica de preţuri astfel încât apartamentele să fie accesibile. În ansamblu se găsesc garsoniere, precum şi apartamente cu două şi trei camere.

În aceeaşi zonă se află şi Fortuna Residence, un ansamblu rezidenţial situat pe şoseaua Alexandriei, care oferă apartamente celor care preferă să se retragă din agitaţia oraşului.

Ozone Homes va prezenta la TNI un nou proiect: Eden Terraces, un proiect rezidenţial cu vile începând de la 71.000 euro. Cartierul va fi format din 132 vile înşiruite, desfăşurate pe o structură P+1, dedicate celor aflaţi în căutarea unei locuinţe spaţioase, definite de confortul şi calitatea construcţiei.

 

CITEȘTE ȘI: Produse made in Romania, vândute cu succes la export. Piaţa locală nu le apreciază

 

27 September 2012