Miliardarul rus Roman Abramovici şi-a cumpărat un domeniu de lux pe o insulă din Caraibe, în schimbul sumei de 90 de milioane dolari, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Patronul grupării Chelsea Londra a achiziţionat în insula Saint-Barthelemy (St. Barts) din Marea Caraibelor un teren de 28 de hectare, pe care se află numeroase vile cu vedere la mare, una dintre cele mai frumoase plaje din lume, terenuri de tenis, cluburi şi restaurante.

Insula Saint-Barthelemy aparţine Franţei şi este denumită "Saint Tropez-ul Caraibelor", unul dintre cele mai exclusiviste locuri unde îşi petrec timpul liber milionarii şi vedetele din toată lumea.

Achiziţia întregeşte colecţia imobiliară a lui Abramovici, care cuprinde un domeniu în Antibes, două hoteluri într-o staţiune de schi alpin din Colorado, o vilă în Sardinia şi o imensă proprietate în cartierul Knightsbridge, la Londra.

La toate astea putem aminti şi două iahturi cu care călătoreşte de obicei pe Mediterana, pe coasta franceză, spaniolă sau italiană.



23 September 2009