0-1365-4actloc1_5780.jpg Sala de cinema, sauna, piscina acoperita, teren de tenis si o gradina imensa. Pot reprezenta un vis frumos pentru majoritatea romanilor, insa pentru cei cu bani este ceva palpabil. Asa arata cea mai scumpa locuinta pusa la vanzare de compania imobiliara Regatta, care a intocmit un top al celor mai luxoase vile noi din Capitala. Peste patru milioane de euro! Atat valoreaza cea mai dorita vila nou-nouta, potrivit unui top realizat de compania imobiliara. Imobilul se afla in zona Baneasa, langa padure, si dispune de o suprafata a terenului de 4.000 mp.

Locul I

Vila are o suprafata construita de 1.200 mp. Structurata pe un nivel (P+1), locuinta dispune de dotari precum piscina acoperita, bar, sauna, fitness si sala de cinema. Terenul de tenis  si gradina imensa sunt alte argumente care ii asigura acestei vile pozitia fruntasa in top.

Locul II: 3.200.000 euro

Vila de pe locul 2 se afla tot  in zona Baneasa, amplasata in apropierea Scolii Americane si a padurii. Avand o suprafata de teren de aproape 3.000 mp, construita pe 860 de mp, aceasta 'casuta' dispune de mult spatiu verde. La etaj sunt trei dormitoare mari cu doua bai, iar mansarda ofera 'open space'. Bineinteles finisajele si amenajarile sunt de lux. Un alt aspect demn de luat in seama este garajul a carui capacitate ajunge la trei locuri de masina.

Locul III: 3.000.000 euro

Pe locul trei gasim un imobil localizat in Snagov si asezat pe un teren de 5.000 mp, cu o deschidere de 40 mp la lac. Imobilul e impartit in living, bar, birou, dormitor si un jacuzzi pentru 6 persoane la parter, iar la etaj trei dormitoare, living, sauna si terasa. In pret sunt incluse un teren de tenis, cat si pontonul plus cateva ambarcatiuni.

Criza imobiliara: cumparatorii asteapta ieftinirea locuintelor

Analistii sustin ca Romania este intr-o criza imobiliara. De cateva luni, foarte putine locuinte au fost cumparate, mai toata lumea asteptand o eventuala ieftinire, cel putin a apartamentelor. Nici macar locuintele noi nu se mai vand, iar constructorii ofera reduceri de pana la 5.000 de euro din pretul apartamentului sau bonusuri: garajul sau parcarea gratis ori chiar masini. In primele luni ale acestui an, s-au vandut aproximativ 2.500 de locuinte noi, cu 20% mai putine decat anul trecut, in aceeasi perioada.

 

Sursa

10 June 2008