Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Aceeaşi locuinţă, mai multe camere, cu un efort minim şi costuri reduse

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3779

În momentul în care îşi cumpără o locuinţă, noii proprietari au încredere că aceasta va răspunde nevoilor lor, pe termen lung. Totuşi, în cazul în care acest lucru nu se întâmplă, nu trebuie schimbată locuinţa. Este nevoie de imaginaţie, inovaţie şi câteva secrete tehnice pentru a adapta vechea locuinţă la nevoile actuale ale familiei. O cameră în plus, de exemplu, se poate crea rapid, fără efort şi prea mult deranj, prin simpla montare a unor pereţi despărţitori.

sursa: worldconstruct.wordpress.comNumărul prea mic de camere este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă o familie. Similar, şi spaţiile prea mari pot deveni un impediment, dacă nu sunt amenajate corespunzător. Pereţii despărţitori pot să fie răspunsul pentru ambele probleme. Recompartimentarea locuinţei se face rapid cu ajutorul pereţilor despărţitori din materiale uşoare Nevoia proprietarilor de reamenajare a locuinţei nu pare să ţină cont de criză, iar în ciuda unor statistici oficiale, specialiştii spun că, ... Aceştia sunt realizaţi din gips-carton şi reprezintă o alternativă la cei masivi, din cărămidă sau BCA. Dincolo de rolul de separare a încăperii şi de reîmprospătare al ambientului, aceştia oferă protecţie împotriva incendiilor şi zgomotelor şi ţin loc de izolare termică.

„Pereţii autoportanţi pe schelet metalic Knauf sunt o alternativă la pereţii interiori masivi din cărămidă sau BCA, aceasta fiind una dintre soluţiile pe care o propunem clienţilor noştri. Cu posibilitatea de montaj uscat şi rapid, aceştia au şi proprietăţi de izolare termică, fonică şi de protecţie la foc, găsindu-şi o aplicabilitate din ce în ce mai mare”, arată Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

Dat fiind faptul că pereţii despărţitori trebuie să se adapteze structurii actuale a locuinţei, aceştia sunt prevăzuţi în aşa fel încât să înglobeze fără probleme instalaţiile electrice şi sanitare. Acestea pot fi ascunse în spaţiul gol rezultat din construcţie, fără a afecta protecţia împotriva incendiilor şi izolarea fonică.

„În ceea ce priveşte montarea sistemelor individuale de pereţi despărţitori, pentru a avea garanţia unui rezultat adecvat şi a unei siguranţe totale, este foarte important ca aceasta să fie făcută conform specificaţiilor tehnice ale producătorului. De asemenea, orice persoană cu abilităţi tehnice medii poate realiza o astfel de lucrare”, continuă Mugurel-Horia Rusu.

De asemenea, clienţii trebuie să se asigure, înainte de achiziţie, că pereţii îndeplinesc cerinţele de protecţie fonică, termică şi rezistenţă la foc. În cazul în care aceste specificaţii nu sunt respectate, pereţii despărşitori pot încuraja extinderea unui eventual incendiu.

CITEŞTE ŞI: Ferestre anti-efracţie, durabile sau termoizolante. Cum alegi? În momentul în care sunt puşi în faţa deciziei de a cumpăra o fereastră, clienţii observă că pe piaţă există atât de multe ... Ferestre anti-efracţie, durabile sau termoizolante. Cum alegi?

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video