Proprietarii centrului comercial Huedin vor lansa alte două proiecte imobiliare, în valoare totală de 35 milioane euro, care se vor derula în Bucureşti în cartierele Colentina şi Văcăreşti, a declarat, joi, acţionarul majoritar al Huedin Center, Florin Văcaru.

Lucrările de construcţie vor începe în luna septembrie, iar din suma totală 20 milioane euro vor fi investiţi într-un centru comercial din Colentina, restul de 15 milioane euro urmând să fie utilizaţi pentru construirea unei clădiri de birouri în zona Văcăreşti.

Tot acţionarii centrului comercial Huedin vor ridica şi celelalte două imobile, dar pentru fiecare proiect în parte va fi înfiinţată câte o firmă, a explicat Văcaru.

Un alt centru comercial urmează să fie construit în Piteşti, terenul de 1,800 mp fiind deja achiziţionat, a mai spus Văcaru.

Centrul comercial Huedin are deja peste 300 de angajaţi, iar investiţia totală în acest centru comercial a fost de 4 milioane euro. Proiectul a fost finanţat de Egnatia Bank România.

Suprafaţa utilă a complexului este de 3.600 mp, clădirea fiind structurată în subsol, parter şi două etaje. Proprietarul centrului comercial este compania Huedin Center, controlată de trei oameni de afaceri români.

Sursa

13 July 2007