Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Acum, educația imobiliară este gratis

Publicat: | Numar afişări: 752

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) și MLS.ro, cu susținerea ZAI Upgrade, organizează în această perioadă o serie de evenimente educaționale. Acestea se vor desfășura online, începând cu luna aprilie, iar accesul va fi gratuit. Primul dintre aceste webinarii va avea loc astăzi, 2 aprilie.


CITEȘTE AICI: PROGRAMUL ȘI ÎNSCRIERILE

 

Cei opt traineri voluntari ai APAIR au ales să vină în sprijinul agenților imobiliari din toată țara, pentru a le împărtăși know-how-ul și experiența lor. Parteneriatul dintre APAIR, MLS.ro și ZAI Upgrade a apărut ca o urmare firească a nevoilor profesioniștilor din acest domeniu, într-o perioadă în care activitatea imobiliară a scăzut, drept consecință a restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea și limitării răspândirii COVID-19. 

 

43021-ileana-1

 

Primul eveniment  din seria organizată de APAIR și MLS.ro, cu susținerea ZAI Upgrade, va avea loc astăzi, 2 aprilie, începând cu ora 16.00. Gazda webinarului cu tema „Planifică-ți succesul” va fi Ileana Preda.

Webinariile organizate în cadrul acestui proiect vor avea loc în luna aprilie, în fiecare marți și joi, de la ora 16.00, iar accesul este gratuit. Reprezentarea exclusivă ca mod de lucru și beneficiile MLS se vor regăsi în tematica acestor evenimente educaționale.


CITEȘTE AICI: PROGRAMUL ȘI INSCRIERILE

 

Obiectivele parteneriatului dintre APAIR, MLS.ro și ZAI Upgrade sunt de a contribui la educația agenților imobiliari, de a oferi informații necesare în activitatea cotidiană și de a-i ajuta să își dezvolte abilitățile necesare pentru a oferi servicii la standarde cât mai înalte clienților și consumatorilor de servicii imobiliare.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video