Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Adam Levine a făcut 34 de milioane de dolari din imobiliare în 2018

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 377

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a găsit un cumpărător pentru casa pe care o deținea în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, SUA. Cântărețul și soția sa, Behati Prinsloo, model de origine namibiană, au reușit să obțină 15,9 milioane de dolari pentru vila pe care au cumpărat-o în 2012 cu numai 4,83 de milioane de dolari, arată mansionglobal.com.

poza

Casa, care a fost reconstruită în totalitate, oferă o priveliște superbă asupra canionului Benedict, are suprafața de 660 mp, cinci dormitoare, șapte băi, o cameră de zi, bibliotecă și sală de fitness cu spa. Curtea, în care se află și un garaj pe două niveluri, cu ascensor, o piscină și un teren de tenis, măsoară peste 14.400 mp.

Soții Levine au scos la vânzare proprietatea, pentru prima dată, în septembrie 2016 la prețul de 17,5 milioane de dolari. În martie 2017, Levine a retras casa de la vânzare și a relistat-o în noiembrie 2017 la 15,9 milioane de dolari.

Aceasta este cea de-a doua proprietate din Los Angeles vândută de Adam Levine în 2018. Luna trecută, starul a finalizat tranzacția pentru vila din Holmby Hills, pentru care a primit 18 milioane de dolari.

 

SURSA FOTO

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video