Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

AFI Europe a cumpărat opt clădiri de birouri de la NEPI Rockcastle

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1888

Grupul AFI Europe a finalizat achiziția portofoliului de birouri al NEPI Rockcastle din România, cu o suprafață închiriabilă totală de 118.500 de metri pătrați. Potrivit News.ro, tranzacția este estimată la peste 300 de milioane de euro.

sursa foto: https:/www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/247996/afi-europe-a-cumparat-portofoliul-nepi-rockcastle-de-cladiri-de-spatii-de-birouri.htmlDealtfel, în luna iulie a acestui an AFI Europe, care deține mall-ul AFI Cotroceni din Capitală, a anunțat că a semnat o scrisoare de intenție neangajantă pentru achiziția portofoliului de clădiri de birouri din România al NEPI Rockcastle, cu o suprafață totală construită de aproximativ 170.000 de metri pătrați.

Potrivit News.ro, AFI Europe a cumpărat de la NEPI Rockcastle patru proiecte de birouri Clasa A, care include opt clădiri situate în București și Timișoara: Floreasca Business Park, situat pe Calea Floreasca 169, București (36.470 mp); The Lakeview, situat pe strada Barbu Vacarescu 301-311, București (25.907 mp); Aviatorilor 8, situat pe bd. Aviatorilor 8A, București (8.203 mp); Timisoara City Business Center, situat pe str. Coriolan Brediceanu 10, Timișoara (47.936 mp).

”Achiziția portofoliului de birouri al NEPI din România reprezintă o extindere strategică a modelului nostru de afaceri. În ultimii 10 ani, am dezvoltat organic proiecte majore în România, iar acum ne extindem portofoliul de asemenea prin achiziții de proprietăți generatoare de venituri care vor consolida poziția noastră pe piața românească”, a declarat Doron Klein, CEO al AFI Europe în România și Republica Cehă, citat de News.ro.

AFI Europe Romania este una dintre cele mai importante companii de pe piața imobiliară, care a finalizat și are în curs de dezvoltare proiecte majore pe segmentele retail, office și rezidențial în București, Ploiești și Brașov.

Taguri: romania, nepi, afi europe
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video