AFI Palace Cotroceni, mall aflat în portofoliul miliardarului israelian Lev Leviev, a generat vânzări de 370 mil. euro în doi ani de funcţionare şi a atras aproape 50 de milioane de vizitatori, potrivit reprezentanţilor centrului comercial.

22290-mg_3656_2caf165614.jpgCentrul comercial împlineşte doi ani de activitate pe data de 1 decembrie.

„Suntem bucuroşi că în aceşti doi ani am reuşit să ne depăşim obiectivele setate înainte de inaugurare şi că Mega Fun a reuşit să devină într-un timp atât de scurt centrul comercial preferat pentru distracţie de către toţi locuitorii capitalei", a declarat Israel Visel, managerul mallului.

Cu ocazia aniversării, vizitatorii mallului care vor face cumpărături în valoare de minimum 200 de lei în perioada 15 noiembrie - 1 decembrie şi se vor prezenta la unul dintre cele trei birouri de informaţii din AFI Palace Cotroceni cu bonurile de cumpărături emise în aceaşi zi, vor fi înscrişi automat în tombola aniversară.

Participanţii la tombolă vor putea câştiga o Toyota Auris, un Peugeot 308, excursii în Grecia sau unul o serie de electrocasnice, electronice, cosmetice, vouchere de cumpărături, jocuri, jucării sau gadget-uri.


Sursa

29 November 2011