Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Al treilea mall din acest an se deschide la Baia Mare pe 4 noiembrie

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1464
Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare, dezvoltat de Futureal şi Immofinanz, va fi inaugurat în 4 noiembrie şi închide lanţul lansărilor din 2010 pe acest segment de piaţă. Până acum, anul acesta, au fost lansate doar două proiecte: Sun Plaza din Bucureşti şi Atrium Center din Arad, după ce anii trecuţi au fost anunţate pe piaţă circa 120 de mall-uri la nivel naţional.

sursa: capital.roMall-ul din Baia Mare va avea circa 100 de retaileri împărţiţi pe o suprafaţă închiriabilă de circa 30.000 mp, dispusă pe trei nivele.

„Lucrările de construcţie şi finisaje au intrat pe ultima sută de metri, clădirea Gold Plaza fiind aproape de finalizare. Centrul va fi ancorat de un hypermarket Cora având o suprafaţă totală de aproximativ 7.600 mp", se precizează într-un comunicat al dezvoltatorilor, care mizează pe circa un milion de vizitatori.

Zona de cinema din cadrul proiectului va fi operată de Cinema City. Fiecare dintre cele şase săli de cinema este echipată cu proiectoare speciale, care suportă tehnlogia 3D.

Printre chiriaşii Gold Plaza se numără: C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Centrofarm, Orsay, Best of Bowling, Kenvelo sau Jeans Club.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video