Alpha Bank a preluat două mari ansambluri rezidențiale din partea de nord a Capitalei, de-a lungul anului trecut, în urma intrării în insolvență a dezvoltatorilor. Ca parte a planului de recuperare a banilor investiți în aceste proiecte, grupul a făcut modificări ce au dat rezultate: investițiile suplimentare au dus la tranzacționarea a 60 apartamente.

35976-poza.jpgDivizia de servicii imobiliare a Alpha Bank anunță vânzarea a 60 apartamente din cele două complexuri rezidențiale preluate de-a lungul ultimului an, în urma intrării în insolvență a dezvoltatorilor: Doamna Ghica Plaza și Green Vista Residence. În primul ansamblu au fost vândute 40 locuințe, iar în cel de-al doilea, 20 apartamente. Potrivit reprezentanților Alpha Real Estate Services, astfel a fost atins targetul în ceea ce privește vânzările estimate inițial.

  • Format din 6 clădiri cu 258 apartamente, Green Vista Residence se află în partea de nord a Bucureștiului (în Pipera, lângă Pădurea Tunari)
  • Aflat în nord-estul Capitalei, complexul Doamna Ghica Plaza este format din 9 blocuri – patru cu 4 etaje, patru cu 16 etaje și unul cu 24 etaje

„Repoziționarea proiectelor precum și relansarea vânzărilor, au fost însoțite de investiții suplimentare în ambele proiecte rezidentiale, investiții care au vizat economii de costuri pentru locatarii deja existenți (electricitate, gaz, întreținere etc), apartamente cu finisaje de înaltă calitate în diverse opțiuni, la alegerea cumpărătorului, securitate, precum și diverse beneficii colaterale, cum ar fi locuri de joacă pentru copii și spații verzi. Investițiile vor continua și în viitor, deoarece ne propunem să creăm pentru potențialii cumpărători o ofertă de nerefuzat", explică Iulian Călin, Director General, Alpha Real Estate Services.

Clienții interesați de locuințe în cele două ansambluri au la dispoziție atât un credit special lansat de Alpha Bank, cât și opțiunea ratelor la dezvoltator (cu un avans de 20% din valoarea apartamentului). În plus, firma care se ocupă de managementul celor două proiecte rezidențiale anunță că există promoții în fiecare lună.

  • În luna noiembrie, compania a plătit integral taxele notariale aferente fiecărei tranzacții încheiate
  • În luna decembrie, noii proprietari beneficiază de tichete cadou de cumpărături în valoare de 4.000 de lei

„Pentru întreaga lună decembrie, fiecare nou proprietar va primi de la noi tichete cadou de cumpărături în valoare de 4.000 de lei. Mai mult decât atât, încercăm să le facilităm clienților noștri împrumuturi preferențiale direct de la bancă, iar împreună cu Alpha Bank România am dezvoltat un produs special de creditare dedicat celor două complexuri rezidențiale, în condiții similare, sau chiar mai bune decât cele oferite prin programul Prima Casă", conchide Răzvan Caracota, Director de Vânzări, Alpha Real Estate Services.

CITEȘTE ȘI:

 

11 December 2014