Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Alta victima a crizei. Dezvoltatorul Citadella Titan a cerut intrarea in insolventa

Publicat: | Sursa: fin.ro | Numar afişări: 1932

Dezvoltatorul ansamblului rezidential Citadella Titan din Capitala a solicitat Tribunalului Bucuresti aprobarea cererii de declansare a procedurii de insolventa. Aceasta este prima cerere de insolventa ceruta de un mare dezvoltator din Bucuresti de la inceputul acestui an.

sursa: fin.roCererea a fost inregistrata marti, 24 ianuarie, iar primul termen a fost stabilit pentru 26 ianuarie. Firma dezvoltatoare a ansamblului Citadella este BRC Business Group, controlata de investitori israelieni, englezi si olandezi. Ansamblul contine peste 200 de apartamente si a fost finantat de BCR.

Infiinatata in 2006, BRC Business Group inregistra la sfarsitul anului 2010 datorii totale de circa 16,5 mil. euro, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Proiectul Citadella Titan cuprinde doua cladiri de 14 etaje, in care sunt disponibile 224 apartamente cu una, doua si trei camere. Constructia celor doua imobile a fost finalizata in primavara anului 2010, iar la inceputul anului trecut erau vandute doar 45 de apartamente si pentru 40 erau semnate antecontracte. Pretul celei mai ieftine locuinte din cadrul proiectului era de 47.400 de euro plus TVA (pentru o garsoniera de 40 mp).

Firma anunta in 2007 ca proiectul presupune o investitie de 20 milioane de euro, finantarea fiind asigurata de BCR.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video