Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Analistul imobiliar Radu Zilişteanu: Preţurile locuinţelor mai pot scădea în perioada următoare

Publicat: | Sursa: Evenimentul Zilei | Numar afişări: 1572

Preţurile locuinţelor mai pot scădea în perioada imediat următoare, evoluţiile fiind însă lente, a precizat analistul imobiliar Radu Zilişteanu, astăzi, la o conferinţă de specialitate.

sursa: evz.ro"Este hazardat să spui că am ajuns la un preţ minim. Nimeni nu cunoaşte preţul minim al pieţii, cine ar şti asta s-ar îmbogăţi instantaneu indiferent că este vorba de imobiliare, aur sau alte valori. Este un moment de regândire din temelii a pieţei pornind şi de la faptul că sursele de finanţare sunt tot mai scumpe şi mai greu de accesat", a precizat Radu Zilişteanu.

Potrivit acestuia, România este percepută, în acest moment, de investitorii străini ca o destinaţie riscantă. Există, conform analiştilor, multă precauţie, excepţie făcând "corbii", acele fonduri de investiţii care vânează oportunităţi.

"Pe termen scurt şi mediu, în piaţă, se va înregistra încă o scădere a ponderii fondurilor speculative. Vânzările de offplan rămân foarte rare şi numai pe proprietăţi de lux. Creditele în euro rămân încă atractive datorită dobânzii dar este greu de ajuns la ele", a spus Zilişteanu la "Gala agentului imobiliar".

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video