Actriţa Anjelica Huston s-a hotărât: vrea să-şi vândă casa din Venice, California.

Potrivit www.luxist.com, interpreta personajului Morticia Adams cere nu mai puţin de 18 milioane de dolari pentru proprietatea care este alcătuită din două clădiri distincte, construite de răposatul său soţ, sculptorul Robert Graham împreună cu fiul lui.

Într-un intreviu acordat publicaţiei "V Magazine", Anjelica Huston a povestit cum le-a venit idea să construiască locuinţa respectivă. "Când m-am căsătorit cu soţul meu, Robert Graham - el era sculptor şi locuia în Venice de mult timp - eu stăteam în Beverly Hils.

Însă petreceam mult timp la el şi eram chiar în perioada revoltelor din Los Angeles, erau vremuri grele în special în zonele urbane.

Aşa că, atunci când am decis să ne căsătorim ş să ne mutăm împreună, având în vedere că el vroia să rămână în Venice, ni s-a părut potrivit să ne construim o casă care să fie ca o fortăreaţă, cel puţin în exterior. Fusesem în luna de miere la Oaxaca şi stătusem într-o mănăstire care fusese transformată în hotel, iar acest lucru m-a inspirat", declara cu ceva timp în urmă Anjelica Huston.

Proprietatea actriţei este situată în aproprierea uneia dintre cele mai aglomerate intersecţii şi este înconjurată de baruri şi restaurante.


17 May 2010