Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Un nou ansamblu rezidențial, în nordul Capitalei. Jumătate din apartamente, vândute off-plan

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2564

Încep lucrările de construcție ale celui mai nou proiect rezidențial din portofoliul One United Properties. Vândut în proporție de peste 50% încă din faza de proiect, ansamblul One Herăstrău Park va fi format din două clădiri de 11 etaje. Viitori locatari vor avea de ales între priveliște către Parcul Herăstrău sau către Lacul Floreasca.

3Un nou ansamblu rezidențial exclusivist va fi ridicat în partea de nord a Capitalei. Proiectul aparține dezvoltatorului One United Properties, cunoscut pentru One Floreasca Lake și Madrigalului Residence. Noul ansamblu va fi construit la câteva minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, cu acces atât din strada Nicolae Caramfil, cât și din strada Zăgazului.

„One Herastrau Park este un proiect exclusivist, atât în ceea ce privește caracteristicile arhitecturale și integrarea în decorul existent, cât și în ceea ce privește impărțirea spațiilor interioare și a apartamentelor. Este un proiect de succes dacă ne gândim că a fost vândut în proporție de peste 50% înca din faza de proiect”, declară Beatrice Dumitrașcu, director de vânzări One United Properties.

  • One Herastrau Park are o suprafață desfașurată de 27.000 de metri pătrați construiți
  • Vor exista 106 apartamente distribuite în două cladiri de 11 etaje, în regim triplex și două subsoluri
  • Complexul este vândut în proporție de peste 50% încă din faza de proiect

„Apartamentele de două și trei camere sunt dispuse la etajele 1-5, cele de patru camere la etajele 6-10 (toate cu priveliște panoramică la lac). La ultimele trei etaje se află penthouse-urile triplex, cu cea mai buna priveliște din oraș și o abordare arhitecturală și de design în premieră pe piața românească”, detaliază reprezentanții One Herăstrău Park. Livrarea complexului este estimată pentru luna martie 2017, iar arhitectul proiectului este Marius Călin, arhitect principal al companiei X Architecture & Engineering.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video