Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cosmopolis, ansamblul rezidenţial asemănător unui mic orăşel occidental

Advertorial
Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 6837

Ce ansamblu rezidenţial din Bucureşti se mai poate lăuda cu procentul de 60% spaţiu verde / 40% spaţiu construit? Locatarii complexului Cosmopolis vin aici pentru un stil de viaţă diferit, într-o comunitate atent formată. În acelaşi timp, clienţii pragmatici sunt atraşi de calitatea şi aspectul plăcut al construcţiilor, de finisajele excelente şi de preţurile reduse la apartamente şi vile.

Cosmopolis, ansamblul rezidenţial asemănător unui mic orăşel occidentalRidicat după standarde europene, complexul rezidenţial Cosmopolis oferă locatarilor săi un stil de viaţă diferit, la un preţ accesibil. Construit cu atenţie, cel mai mare ansamblu din zona de nord a Bucureştiului se remarcă în peisajul românesc prin numeroase zone verzi, spaţiu generos, vecini civilizaţi şi atmosferă armonioasă.

Cosmopolis reprezintă alegerea clienţilor sătui de ansamblurile rezidenţiale banale, în care locuinţele au preţuri nejustificat de mari. Atraşi iniţial de preţurile interesante, cei peste 1.700 de locatari deja mutaţi în Cosmopolis au descoperit un complex cu adevărat diferit, asemănător unui mic orăşel occidental, în care procentul de 60% spaţiu verde / 40% oraş este o promisiune realizată.

  • Preţul unul studio compartimentat în două camere porneşte de la 32.500 euro + TVA
  • Preţul unei vile spaţioase începe de la 90.000 euro + TVA

De asemenea, în cadrul proiectului, există şi alte tipuri de apartamente, cu două şi trei camere. În plus, clienţii beneficiază de consiliere în obţinerea unui credit ipotecar obişnuit sau prin programul „Prima Casă”, însă pot alege şi plata prin rate la dezvoltator.

Calitatea şi aspectul plăcut al construcţiilor, finisajele excelente şi preţurile reduse la apartamente şi vile reprezintă marile avantaje ale ansamblului Cosmopolis, iar acestea sunt însoţite de dotări şi servicii la costuri de mentenanţă minime. În acelaşi timp, locatarii complexului Cosmopolis beneficiază de numeroase facilităţi în cadrul proiectului –supermarket, spalatorie auto, farmacie şi cabinet medical, în timp ce copii au dedicate locuri de joacă, precum şi o grădiniţă. În plus, proprietarii au la dispoziţie diverse variante de petrecere a timpului liber: în cadrul ansamblului există piscine şi terenuri de sport, precum şi restaurante sau baruri, iar alte puncte de interes din nordul Capitalei se află la o distanţă de doar 15 minute.

„Noii proprietari ai unui cămin în Cosmopolis vor intra într-o comunitate formată în spiritul civilizaţiei şi al confortului, în timp ce se vor bucura din plin de avantajele zonei de nord a Bucureştiului”, promit dezvoltatorii proiectului. 

CITEȘTE ȘI  Beneficiile crizei: cumperi un ansamblu rezidenţial la preţul unei case Criza a prins pe picior greşit o mulţime de constructori sau dezvoltatori. Cei care nu şi-au mai putut plăti datoriile către bancă au rămas fără ... Beneficiile crizei: cumperi un ansamblu rezidenţial la preţul unei case


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video