Ce ansamblu rezidenţial din Bucureşti se mai poate lăuda cu procentul de 60% spaţiu verde / 40% spaţiu construit? Locatarii complexului Cosmopolis vin aici pentru un stil de viaţă diferit, într-o comunitate atent formată. În acelaşi timp, clienţii pragmatici sunt atraşi de calitatea şi aspectul plăcut al construcţiilor, de finisajele excelente şi de preţurile reduse la apartamente şi vile.

31183-cosmopolis.jpgRidicat după standarde europene, complexul rezidenţial Cosmopolis oferă locatarilor săi un stil de viaţă diferit, la un preţ accesibil. Construit cu atenţie, cel mai mare ansamblu din zona de nord a Bucureştiului se remarcă în peisajul românesc prin numeroase zone verzi, spaţiu generos, vecini civilizaţi şi atmosferă armonioasă.

Cosmopolis reprezintă alegerea clienţilor sătui de ansamblurile rezidenţiale banale, în care locuinţele au preţuri nejustificat de mari. Atraşi iniţial de preţurile interesante, cei peste 1.700 de locatari deja mutaţi în Cosmopolis au descoperit un complex cu adevărat diferit, asemănător unui mic orăşel occidental, în care procentul de 60% spaţiu verde / 40% oraş este o promisiune realizată.

  • Preţul unul studio compartimentat în două camere porneşte de la 32.500 euro + TVA
  • Preţul unei vile spaţioase începe de la 90.000 euro + TVA

De asemenea, în cadrul proiectului, există şi alte tipuri de apartamente, cu două şi trei camere. În plus, clienţii beneficiază de consiliere în obţinerea unui credit ipotecar obişnuit sau prin programul „Prima Casă”, însă pot alege şi plata prin rate la dezvoltator.

Calitatea şi aspectul plăcut al construcţiilor, finisajele excelente şi preţurile reduse la apartamente şi vile reprezintă marile avantaje ale ansamblului Cosmopolis, iar acestea sunt însoţite de dotări şi servicii la costuri de mentenanţă minime. În acelaşi timp, locatarii complexului Cosmopolis beneficiază de numeroase facilităţi în cadrul proiectului –supermarket, spalatorie auto, farmacie şi cabinet medical, în timp ce copii au dedicate locuri de joacă, precum şi o grădiniţă. În plus, proprietarii au la dispoziţie diverse variante de petrecere a timpului liber: în cadrul ansamblului există piscine şi terenuri de sport, precum şi restaurante sau baruri, iar alte puncte de interes din nordul Capitalei se află la o distanţă de doar 15 minute.

„Noii proprietari ai unui cămin în Cosmopolis vor intra într-o comunitate formată în spiritul civilizaţiei şi al confortului, în timp ce se vor bucura din plin de avantajele zonei de nord a Bucureştiului”, promit dezvoltatorii proiectului. 

CITEȘTE ȘI Beneficiile crizei: cumperi un ansamblu rezidenţial la preţul unei case


23 July 2013