Cum ar fi să locuiţi la doar câteva minute distanţă de centru şi să vă bucuraţi de aer curat de munte? De vis, cu siguranţă! Din păcate nu în orice oraş este posibil acest lucru. La Braşov însă se poate. La nici zece minute de Piaţa Sfatului se construieşte Privilegio Braşov, un ansamblu rezidenţial care vă oferă toate privilegiile.

"Acest ansamblu se adresează tuturor, inclusiv celor care vor să îşi cumpere un apartament de vacanţă, dar în principal braşovenilor pentru că vrem să avem o comunitate aici" susţine Georgeta Ilie, consilier de vânzări Volumetric. Şi pentru că dorinţele clienţilor sunt extrem de diferite în ceea ce priveşte locuinţele, dezvoltatorul Privilegio Braşov a încercat să satisfacă cât mai multe dintre ele, oferind 36 tipuri de apartamente.

Preţurile sunt pe unitate. Avem de la garsoniere până la duplexuri cu cinci camere. La garsoniere sunt două tipuri şi plecăm de la 44.400 Euro plus TVA, la două camere sunt 11 tipuri, preţul minim este 59.500 Euro plus TVA. La trei camere vorbim de 12 tipuri de apartamente, preţul de pornire 85.500 Euro plus TVA, la patru camere sunt 6 tipuri, cel mai ieftin pleacă de la 118.000 Euro plus TVA. Iar la duplexuri vorbim de trei şi cinci camere şi plecăm de la 180.000 Euro plus TVA" ne-a declarat Georgeta Ilie, consilier de vânzări Volumetric.  

"În apartamente vom avea parchet din lemn triplu stratificat, gresie în băi şi în bucătărie şi faianţă la nivelul blatului în bucătărie, faianţă în toată baia. Băile vor fi complet utiliate. Vom avea ferestre penta camerale cu emisii Low-E. În exteriorul balconului vom avea granit" explică George Garea, Site manager Volumetric. Întreg ansamblul rezidenţial se va întinde pe 3900 mp şi va cuprinde două blocuri cu 156 de apartamente. Fiecare imobil are 11 etaje, dintre care două niveluri au fost rezervate locurile de parcare, câte unul pentru fiecare familie din bloc. Şi tot la subsolul blocurilor au fost construite câte 80 de boxe. 

Alegând Privilegio veţi locui aproape de centrul Braşovului şi veţi avea acces direct şi rapid, atât spre zona de afaceri a oraşului, cât şi spre zona comercială. Locuitorii Privilegio Braşov vor putea să-şi facă cumpărăturile şi la parterul blocului unde vor fi spaţii comerciale, respectiv galeriile Privilegio.  

Ansamblul oferă proprietarilor săi curte interioară cu verdeaţă şi spaţii de joacă pentru copii. Întreg ansamblul va fi monitorizat video şi va avea pază proprie. Construcţia ansamblului a încept anul trecut în septembrie, iar lucrările se vor termina în primăvara lui 2011. Proiectul va fi realizat într-o singură fază de execuţie, astfel vă veţi bucura de linişte şi aer curat imediat ce vă mutaţi acasă.

Vânzările au început deja, până acum au fost cumpărate circa 15% dintre locuinţe. Cele mai multe dintre ele sunt apartamente cu două şi trei camere. Pentru acest proiect dezvoltatorul Volumetric a alocat suma de 24 milioane Euro. 

 

 

  

 

17 May 2010