Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ansambluri rezidenţiale abia construite la Project Expo 2011

Publicat: | Sursa: Romania Libera | Numar afişări: 2624

Între 18 şi 20 martie, la Sala Palatului vor fi prezentate în premieră câteva ansambluri de locuinţe abia construite, case de vacanţă care găzduiesc apartamente moderne, foarte spaţioase, dar şi garsoniere ieftine.

sursa: romanialibera.roTârgul Project Expo promite să fie un punct de reper în evoluţia acestei pieţe în 2011, iar oferta va fi foarte variată. Veţi găsi locuinţe de orice tip, apartamente situate în toate sectoarele Capitalei, vile în centrul Bucureştiului sau în localităţile limitrofe. O astfel de ofertă nu trebuie ratată, mai ales că şi în acest an expozanţii vor scoate la vânzare proprietăţi adaptate bugetului dumneavoastră.

Vedetele târgului vor fi garsonierele, cu preţuri de la 25.000 de euro. Ieftine, mai ales pentru cei care vor să uite de chiriile plătite altora şi îşi doresc propria casă. Astfel, cumpărătorii care doresc să le achiziţioneze prin Programul Prima Casă pot face un credit pe 30 de ani, cu avans de 5%, rata lunară depăşind cu puţin 100 de euro.

Anul acesta revin şi vilele din nordul Capitalei, pentru care vânzătorii cer câteva sute de mii de euro. E bine de ştiut că absolut toate proprietăţile vor putea fi achiziţionate beneficiind de discounturi considerabile.

Nu vor lipsi de la Târgul Project Expo nici consultanţi sau reprezentanţi ai mai multor instituţii financiare, gata să propună cumpărătorilor diferite soluţii de finanţare, în funcţie de posibilităţile lor.

Apartamentul „de palat"

Vor fi prezentate în premieră şi ansambluri rezidenţiale nou-nouţe. Un exemplu concret este Conacul Castanilor din localitatea Buftea. Este vorba de un imobil situat în imediata apropiere a râului Colentina, vis-à-vis de domeniul Ştirbei din Buftea. Clădirea are 6 etaje, cu 75 de apartamente. Există şi boxe (spaţii de depozitare), precum şi locuri de parcare subterane. Preţul unui astfel de apartament îl puteţi afla la târg.

Locuinţa pe care o finisezi cum vrei

Alte două blocuri moderne şi nou-nouţe care vor fi prezentate la Târgul Project Expo sunt situate în cartierul Militari din Bucureşti. Dezvoltatorul le predă în stadiul „de gri". Asta înseamnă că fiecare potenţial cumpărător va avea posibilitatea să-şi finiseze casa după bunul plac. Singurele finisaje sunt şapă turnată, glet, tâmplărie pvc, uşa metalică la intrare, centrala termică proprie cu calorifere, toate instalaţiile pe poziţii. Se poate preda şi la cheie, dar sunt calculate finisajele şi manopera. Preţul unui apartament de trei camere este de 73.000 de euro, iar pentru predare la cheie se va face un calcul pentru finisaje medii (mai scoateţi din buzunar 3.500 sau 4.000 de euro). O garsonieră costă 39.000 de euro, iar un apartament cu două camere la demisol, 53.500 de euro.

Casele de vacanţă

Avem nevoie şi de relaxare, aşadar târgul oferă şi case de vacanţă. În plus, oferta este bogată şi preţurile tentante. Complexul rezidenţial Colina Marei, situat în Sinaia, are o arhitectură elegantă, găzduieşte apartamente spaţioase şi foarte moderne.

Preţul unei garsoniere la poalele Masivului Bucegi costă 47.000 de euro, plus TVA, iar apartamentele cu două camere, 76.000 de euro.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video