Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

RADET: apa caldă va fi oprită, în anumite zone din sectorul 6 al Capitalei

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2124

Bucureștenii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei rămân fără apă caldă, din cauza unor lucrări de reparații, anunță reprezentanții Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București (RADET). Furnizarea apei calde va fi reluată începând de sâmbătă. Vezi mai jos lista străzilor cu restricții.

RADET: apa caldă va fi oprită, în anumite zone din sectorul 6 al CapitaleiBucureștenii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei nu vor avea apă caldă la robinet, din cauza unor lucrări de revizii și reparații în Electrocentrale București cât și în rețeaua primarǎ RADET aferentǎ acestei centrale.

Furnizarea apei calde va fi întreruptă în intervalul 2-4 septembrie 2015, la consumatorii din perimetrul strǎzilor: Drumul Taberei, 1 Mai, Brașov, Bdul Timișoara, Vasile Milea, Romancierilor, Valea Argeșului, Valea Ialomiței, Rîul Doamnei. 

„RADET București își cere scuze pentru perioada mai lungă de întrerupere a furnizării apei calde de consum.  Aceasta a fost necesară pentru realizarea unor lucrări de reparații și pentru remedierea mai multor avarii apărute ca urmare a probelor de presiune efectuate în rețeaua de termoficare. Furnizarea agentului termic la parametrii normali se va face treptat, în ziua de 04.09.2015, în intervalul orar 18:00-24:00. Din cauza distanței mari de la sursă la consumatori, livrarea apei calde de consum se va realiza după o perioada mai mare de timp la blocurile cele mai îndepărtate”, conchid reprezentanții RADET.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video