Zeci de locatari care şi-au cumpărat locuinţe în imobilele construite de una dintre firmele fraţilor Negoiţă reclamă faptul că le-au fost vândute iluzii. Ei susţin că jumătate din proiectul care i-a ademenit să achiziţioneze un apartament în ansamblul rezidenţial Confort City nu ar fi fost respectat.

În 2007 am văzut doar groapa şi proiectul. La vremea respectivă, Robert Negoiţă părea foarte disponibil, însă acum se pare că a uitat complet de perioada în care ne promitea vrute şi nevrute, practic doar viziuni şi iluzii. Într-adevăr, proiectul este bun.

Însă jumătate din construcţie a rămas în 2010 doar la nivel de proiect", spune unul dintre cumpărătorii unui apartament de 3 camere, care în urmă cu trei ani valora 85.000 de euro.

Potrivit câtorva locatari, la prezentarea proiectului, Robert Negoiţă le-ar fi arătat un adevărat cartier rezidenţial, cu toate utilităţile necesare unui trai liniştit. Însă odată ce au dat zecile de mii de euro, au primit efectiv doar locuinţa într-o pustietate pe câmp, fără confortul promis iniţial.

Apă în subsol până la genunchi

Te duci să vizitezi ansamblul rezidenţial promovat la toate târgurile imobiliare de către compania fraţilor Robert şi Ionuţ Negoiţă, Domus Stil, şi vei avea surpriza să vezi doar câteva imobile colorate, fără nici un fel de vegetaţie sau ambianţă. Dacă vrei să te întorci spre oraş, nu ai pe unde. O iei spre Autostrada Soarelui, apoi intri pe centura Bucureştiului, prin Popeşti-Leordeni, asta însemnând cel puţin 13 kilometri cu maşina, durata fiind nedeterminată, căci traficul pe centură este infernal.

Conform proiectului, în vecinătatea ansamblului de locuinţe trebuiau să se construiască şi o grădiniţă, un mall, un loc de joacă pentru copii şi, poate cel mai important, o pasarelă peste Dâmboviţa, prin care ni se dădea posibilitatea să întoarcem fără probleme pe Splaiul Unirii.Una dintre cele mai serioase probleme este lipsa apei potabile. Ţi-e silă să faci un duş, nici măcar prin fierbere nu este bună. Ce-i drept, Negoiţă a spus că vom avea apă, dar fără să specifice că nu este potabilă", a mai adăugat un locatar, care şi-a exprimat dorinţa de a rămâne sub anonimat. Tot el susţine că, la puţin timp după finalizarea construcţiei, au apărut la intrarea în bloc afişe prin care oamenii erau informaţi că apa nu este potabilă.




Sursa

19 April 2010