Începând de astăzi și până duminică, în parcarea Cora Lujerului are loc ediția de primăvară din acest an a târgului imobiliar IMO6. La eveniment participă majoritatea dezvoltatorilor care construiesc în sectorul 6 al Capitalei și în zonele adiacente. Astfel, o vizită la acest târg este obligatorie pentru persoanele care doresc să achiziționeze o locuință în perimetrul menționat și care au de ales din peste 40 de proiecte imobiliare de apartamente și vile in sectorul 6 și zone adiacente.

Ca în fiecare an, organizatorii au anunțat lansarea unor noi proiecte în exclusivitate, plus promoții și discounturi valabile doar pe perioada târgului, precum și multe alte surprize.

42396-procapital.jpg Partenerul principal al IMO6 este compania imobiliară Procapital Development. Dragoș Chivu, director de dezvoltare imobiliară în cadrul companiei, a dezvăluit, pentru IMOPEDIA.ro, câteva dintre suprizele de care vizitatorii vor avea parte la târgul din acest weekend.

 I: Ce aduce ProCapital Developement la IMO6?

 R: Ca de obicei, încercăm și de această dată să venim în întâmpinarea dorințelor cumpărătorilor. Astfel, pe lângă cele trei ansambluri rezidențiale pentru care avem exclusivitate (două de apartamente și unul de case), aducem la târg peste 2.500 de locuințe vechi din sectorul 6, dar și terenuri, spații comerciale și de birouri. Acestea sunt disponibile atât pentru vânzare, cât și pentru închiriere, iar prețurile imobilelor pornesc de la 29.900 euro.

I: Care sunt imobilele noi pe care le promovați la IMO6?
R: După cum știți, Procapital Development este specializat pe segmentul dezvoltărilor imobiliare, așa că am venit la acest târg cu trei proiecte imobiliare deosebite, care au un raport calitate - preț excepțional.
Vorbim despre case noi, finalizate, la cheie, situate în zona Militari - Chiajna, cu suprafata de 100 de mp, teren de 300 mp, la preturi pornind de la 56.000 de euro. Totodată, oferim celor interesați apartamente noi în zona Militari – Păcii, la prețuri care pleacă de la 29.000 de euro, a declarat Dragoș Chivu.
De asemenea, la IMO6, Procapital vine si cu un concept de plată în rate, direct la dezvoltator.

 Printre ansamblurile imobiliare prezente la târg se numără:

  • Militari Residence - apartamente cu prețuri începând de la 25.512 de euro;
  • Plaza Residence - apartamente cu prețuri începând de la 42.100 de euro;
  • Păcii Residence - apartamente cu prețuri începând de la 25000 de euro;
  • Envogue Residence - preturi începând de la 850 de euro/mp;
  • Green Park Residence - prețuri începând de la 22.000 de euro;
  • 27 Residence - prețuri începând de la 37.000 de euro pentru garsoniere cu suprafața de 47 mp utili, 44.000 de euro pentru garsoniere tip studio cu suprafața de 55 mp utili si 48.000 de euro pentru un apartament cu două camera și 57 mp utili. Dezvoltatorul anunță  discounturi subtanțiale pe perioada târgului la plata cash.
  • Dâmbovița 10 - prețuri începând de la 51.420 de euro pentru o garsonieră de 43 mp utili.

10 May 2019