Un buget de 25.000 euro nu te îndepărtează cu mult de centrul Capitalei: ridicat la doar câţiva kilometri de Piaţa Unirii, ansamblul Dream Residence este dedicat clienţilor interesaţi de calitate la un preţ accesibil, un proiect gândit pentru proprietarii care vor să ajungă rapid în cele mai importante zone ale Bucureştiului.

32146-dream.jpgClienţii care nu pot investi sume generoase într-o locuinţă s-au obişnuit să caute în zonele din apropierea Bucureştiului, la o distanţă considerabilă chiar şi de cartierele muncitoreşti. Dezvoltatorii care au înţeles nevoia clienţilor de a se afla în apropierea reperelor bucureştene s-au orientat către zone semi-centrale, a căror reputaţie au început să o îmbunătăţească. Apartamentele la preţuri accesibile, amplasate la câţiva kilometri de centrul Capitalei, reprezintă acum o realitate de care pot beneficia chiar şi cumpărătorii care depind de programul Prima Casă.

„Dream Residence îşi reconsideră zi de zi poziţia pe harta Capitalei, dar şi în ochii vizitatorilor sau al locatarilor. Aflat la doar 4 km de Piaţa Unirii, locaţia s-a luptat multă vreme cu această cutumă – „zona Rahova”, dar prin dezvoltarea ce este în curs, va deveni un nou centru de greutate. Dovada că lucrurile s-au schimbat este evidentă: jumătate dintre cei ce au păşit pragul ansamblului rezidenţial din Rahova au rămas, au cumpărat. Avantajele oferite de zonă şi de proiectul în sine au desfiinţat, treptat-treptat, prejudecăţile”, subliniază Florin Stancu, director de vânzări al dezvoltatorului.

Proiectul Dream Residence a ajuns deja la cea de-a treia etapă, primele două fiind vândute în proporţie de 80%, în timp ce proprietarii au început să se mute încă de la începutul acestui an. Pentru construcţia Dream Residence 3 se va folosi aceeaşi reţetă de succes: apartamente variate, materiale şi finisaje de calitate, dar şi preţuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători. Locuinţele vor fi date în folosinţă în primăvara lui 2014, iar clienţii care contractează încă din stadiul de proiect sau achită în numerar pot beneficia de discounturi şi îşi pot personaliza interiorul după bunul plac.

  • Garsoniere (28 mp utili sau 38 mp utili) – 24.900 euro sau 28.900 euro
  • Apartamente cu două camere (59 mp utili sau 64 mp utili) – 42.900 euro sau 45.900 euro
  • Apartamente cu trei camere ( 62 mp utili sau 77 mp utili) – 52.900 euro sau 56.900 euro

„A devenit de notorietate calitatea materialelor folosite la edificarea şi, mai ales, la finisarea proiectelor Dream Residence. Ca principiu, construcţiile sunt edificate pe cadre de beton armat, compartimentările interioare fiind executate cu cărămidă Porotherm. În ceea ce priveşte finisajele, cei interesaţi pot aprecia dacă este real sloganul nostru: „Calitatea face diferenţa”. Şi asta nu o pot face decât prin metoda comparaţiei, vizionând apartamente similare din piaţa de profil”, arată reprezentantul dezvoltatorului. 

Blocul va avea şase etaje şi 42 apartamente, iar toţi proprietarii vor beneficia de locuri de parcare supraterane şi subterane (cele de suprafaţă sunt incluse în preţul apartamentului). Muţi dintre locatari preferă însă să lase acasă maşina şi să circule cu mijloacele de transport în comun, ale căror staţii sunt aflate la mică distanţă.

 

 

17 October 2013