Garsoniere la 31.000 de euro, apartamente de două camere la 50.000 de euro şi apartamente de trei camere la 82.000 de euro (fără TVA). Este una dintre ofertele prezentate la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO, valabilă însă doar pentru angajaţii Ministerului Apărării Naţionale.

 

Locuinţele sunt situate în ansamblul rezidenţial "Antiaeriană", iar ideea de a lansa această ofertă a aparţinut chiar MAPN, care rezolvă astfel problemele locative ale propriilor angajaţi. Proiectul este promovat prin intermediul companiei West Invest Immobilien şi beneficiază de finanţarea BCR, care a încheiat un parteneriat cu ministerul cu pricina. Proiectul se desfăşoară pe o suprafaţă de 16 hectare şi va cuprinde un sector de servicii alcătuit din şcoală generală, grădiniţă, creşă, sală de sport şi spaţii comerciale disponibile exclusiv viitorilor beneficiari.

...............................

Nu ţi-ai găsit încă o casă pe gustul tău? Nu-ţi pierde speranţa! Târgul Imobiliar Project Expo îţi aduce pe tavă oferte de nerefuzat.

Ai exclusivitate la Târgul Imobiliar Project ExpoCasa visurilor tale există şi te aşteaptă cu uşa deschisă! Tot ce trebuie să faci este să mergi în perioada 27 - 29 noiembrie 2009 la Târgul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv găzduit de Palatul Copiilor din Bucureşti.

Aici, te aşteaptă o mulţime de oferte de nerefuzat. Dezvoltatorul Avangarde pune la bătaie peste 400 de locuinţe la preţuri incredibile. Apartamentele cu două camere costă între 50.000 şi 55.000 de euro.

La târg vă puteţi achiziţiona o locuinţă în ansamblul rezidential "Poiana Florilor", cu adaos comercial zero! Ba mai mult: pentru persoanele care doresc să cumpere un apartament sau o casă, dar nu au suma necesară pentru achitarea unui avans, dezvoltatorul acestui proiect propune un sistem asemănător programului Rabla.

Astfel, orice persoană care dispune de un apartament vechi sau de o maşină şi  doreşte o locuinţă nouă se poate adresa dezvoltatorului imobiliar Mythras, şi poate ceda aceste bunuri care ţin loc de avans pentru o locuinţă nou-nouţă.

Cei care se vor hotărî să viziteze târgul care va avea loc la Palatul Copiilor, trebuie să studieze apartamentele disponibile în Ansamblul Florilor. Acolo,  apartamentele de două camere cu o suprafaţă de 100 mp, cu loc de parcare şi TVA in

 

clus costă 52.000 de euro, în timp ce apartamentele de două camere cu aceeaşi suprafaţă, dar şi cu o curte de 64 mp ajungeau la 55.000 de euro. În schimb, preţurile garsonierelor din acest ansamblu pornesc de la 32.000 de euro.

 

 

30 November 2009