Mai mult decât imobiliare!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Apartamente ieftine, scoase la vânzare prin executare silită - februarie 2011

Publicat: | Sursa: Saptamana Financiara | Numar afişări: 22563

"Săptămâna Financiară" continuă tradiţia începută în urmă cu doi ani de publicare a informaţiilor referitoare la apartamentele scoase la vânzare prin executări silite, cu informaţii noi, preluate din lanţul legal executori - Băncile, concurenţă pentru agenţiile imobiliare. Ele scot la vânzare proprietăţi mai ieftine. Vezi ce imobile poţi cumpăra. Băncile se pregătesc să se pună pe picioare, iar acest lucru nu este posibil dacă nu scapă rapid de activele toxice. Oricât de anevoios ar fi ... bănci.

sursa: sfin.roCa de obicei, acestea se numără printre cele mai ieftine apartamente de pe piaţă, dar informaţiile despre ele apar foarte rar în circuitul public. Pentru cei care sunt interesaţi de achiziţii mai ieftine, vânzarea acestor apartamente este programată în perioada imediat următoare.

Ţinem să subliniem că înainte de toate, principalul scop al acestei serii de materiale este acela de a aduce un plus de transparenţă acestor anunţuri, măcar prin trecerea lor în revistă. Cu alte cuvinte, considerăm că este de preferat să se ştie despre aceste licitaţii decât să nu se ştie.

Reguli

Pentru a cumpăra un astfel de apartament trebuie să depuneţi 10% din preţ într-un cont bancar la dispoziţia executorului. Banii trebuie depuşi de obicei cu o zi sau două înainte de data licitaţiei. În cazul în care nu se câştigă licitaţia, banii sunt primiţi înapoi, cum este şi prevăzut în art. 514 Cod procedură civilă. Trebuie doar făcută o simplă cerere în acest sens. Adresele executorilor sunt publice, uşor de găsit pe internet. Cel mai indicat este ca înainte de a vă hotărî să parcicipaţi la aceste licitaţii, să luaţi legătura cu executorul pentru a afla mai multe detalii.

Preţul proprietăţilor executate continuă să scadă, în aşteptarea clienţilor Proprietăţile executate silit rămân, în continuare, cele mai bune oferte de pe piaţă, pentru cei care au răbdarea necesară de a trece ... Preţurile sunt transformate şi în valori aproximative în euro. Dacă uneori suprafeţele sunt mai reduse decât la suprafeţele apartamentelor noi, nu trebuie uitat, pe lângă plata mai redusă la întreţinere şi faptul că aici e vorba de suprafeţele utile şi nu de suprafaţa totală, aşa cum e trecut în cazul celor mai multe apartamente din ansamblurile rezidenţiale construite în ultimii ani.

Precizăm că, după citirea acestor articole, au existat persoane care au reuşit să cumpere astfel de apartamente, după prima sau a doua încercare. După publicarea acestei serii de articole, au fost destule comentarii de natură să descurajeze participarea la aceste licitaţii. În multe cazuri, aceste apartamente au fost cumpărate pentru investiţii. Mai precis, cu 5.000 - 10.000 de euro învestiţi în îmbunătăţiri, apartamentul se revinde.

Publicarea acestora se pare că deranjează pe mulţi care sunt interesaţi să fie singurii participanţi la licitaţie. Încheiem prin a aminti că în ţările civilizate, aceste licitaţii sunt mult mai accesibile publicului, spre deosebire de România.

AFLĂ Preţul locuinţelor executate silit a scăzut Locuinţele executate silit s-au ieftinit. Preţul mare i-a ţinut departe pe cumpărători, iar creditorii au fost forţaţi de situaţie să scadă preţul ... Cat costa locuințele executate silit în ianuarie 2013

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
300Imopedianew.jpg

RSS
Primeste stirile pe e-mail
OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
gama300_250.jpg
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video