Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

1.600 de apartamente noi, moderne şi accesibile ies pe piaţă, în primăvara lui 2014

Advertorial
Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3981

Apartamente noi, moderne, la preţuri bune. Acestea sunt criteriile celor mai mulţi tineri activi, în căutarea unei locuinţe. Din fericire, există oferte care le pot chiar depăşi aşteptările. Un cartier care s-a dezvoltat atât de mult în anii de după criză încăt a căpătat statutul de oraş în oraş: Militari Residence oferă mii de locuinţe înconjurate de restaurante, piscine exterioare şi interioare, grădiniţe şi şcoli, servicii medicale şi acces facil către orice zonă a Capitalei. Acum, proiectul capătă o nouă dimensiune: dezvoltatorii vor să mai aducă pe piaţă încă 14 blocuri, cu un total de 1.600 de apartamente, în următorul trimestru. O mişcare îndrăzneaţă, pe o piaţă în care expectativa este cuvântul de ordine.

Militari ResidenceCartierul Militari Residence a crescut împreună cu clienţii săi. Nevoile clienţilor s-au transformat în priorităţile dezvoltatorilor şi, după mai multe discuţii, a fost clar că noii proprietari îşi doresc să aibă totul la îndemână. Pentru a le satisface această dorinţă, dezvoltatorii au ales să aduca noi şi multiple facilităţi, nu doar să se bazeze pe ceea ce puteau găsi clienţii lor în zonele din proximitate. Acum, ei îşi propun să ridice încă 1.600 de apartamente, distribuite în 14 blocuri, până la finalul primului trimestru al lui 2014. În condiţiile în care toţi investitorii se tem să facă mutări atât de îndrăzneţe, în anii de după criză, această mişcare se transformă într-un act de curaj imobiliar.

„Militari Residence oferă apartamente noi, la standarde europene, la preţuri corecte. In plus, ofera şi o gamă amplă de servicii adiacente. Practic, am reusit să dezvoltam un oraş cu toate facilităţile aferente: grădiniţă, şcoli, servicii medicale, două linii RATB, restaurante, piscine exterioare şi interioare, cluburi de spa şi un wellness ultra-modern. Considerăm că toate aceste lucruri determină clienţii să opteze pentru Militari Residence”, au declarat pentru IMOPEDIA.ro oficialii Militari Residence.

Militari Residence se intinde pe mai bine de 150 ha, iar expansiunea continuă

Militari Residence este un cartier tânăr şi ca an de construcţie, dar şi ca medie a vârstei celor care locuiesc acolo. În general, clienţii sunt tineri, în căutare de apartamente cu două camere sau garsoniere. Cei mai mulţi dintre ei aleg să îşi finanţeze achiziţia prin credit ipotecar sau Prima Casă.

„Apartamentele construite de noi se adresează în mod special celor care vor să realizeze achiziţii prin Prima Casă. Am dezvoltat imobile cu suprafeţe generoase, la preţuri accesibile. Procentul celor care au achiziţionat apartamente prin Prima Casă este, desigur, unul destul de mare. Programul guvernamental a fost unul care a susţinut, în general, tranzacţiile din ultimii ani, din sectorul rezidenţial. Trecerea la finanţarea în lei a afectat în mod negativ tranzacţiile, efect datorat dobânzii mai mari aferente acestor credite”, continuă oficialii Militari Residence.

Chiar şi aşa, dezvoltatorii au declarat că vând lunar, în medie, între 60 şi 80 de apartamente, cu preţuri care pornesc de la 450 euro/mp util, TVA inclus. În acest moment, în Militari Residence există deja 42 de blocuri cu 4.000 de apartamente. Construcţia ansamblului a început în anul 2008, iar în acest moment se întinde pe mai mult de 150 de hectare, iar expansiunea nu se opreşte aici. Dezvoltatorii spun că proiectul se va dezvolta ca şi până acum, în funcţie de cerere şi nevoile clienţilor.

CITEŞTE ŞI: Cele mai bune oferte se găsesc în zonele cele mai intens construite Atunci când vor să se mute într-un bloc nou, clienţii caută în special zonele care îi avatajează. Unii preferă locurile ... Cele mai bune oferte se găsesc în zonele cele mai intens construite

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video