Interesul dezvoltatorilor pentru zona Bragadiru a crescut în ultimii ani. Motive sunt suficiente pentru a face o investiţie acolo: oraşul s-a dezvoltat mult şi armonios, se lucrează la infrastructură, iar preţurile sunt accesibile chiar şi celor care cumpără prin programul Prima Casă.

15647-wrp.jpgUnul dintre cartierele rezidenţiale din sud vestul Bucurestiului care atrage atenţia celor interesaţi de zonă este West Residential Park, format din două ansambluri rezidenţiale mari, Scandinavia Residence şi Fortuna Residence. În total 770 de apartamente foarte aproape de Şoseaua Alexandriei.

Care este diferenţa între ansamblul Fortuna şi ansamblul Scandinavia? La Scandinavia avem blocuri un pic mai mari pentru că suprafaţa terenului ne-a permis, ca nivel de înălţime amândouă au patru etaje. Altfel nu este o diferenţă notabilă, preţurile sunt în aceeaşi marjă, finisajele sunt de aceiaşi calitate, zona este aceeaşi doar că sunt pe loturi de teren diferite" explică Adrian Demuşca, project manager.

„Patru blocuri sunt deja finalizate şi locuite. Sunt 110 familii care deja locuiesc în ansamblu. La Fortuna Reisdence blocul cinci a început deja, iar la Scandinavia Residence sunt ridicate primele două blocuri şi se lucrează la finisaje care vor fi gata în luna ianuarie 2011, iar în septembrie se vor termina şi lucrările la blocul cinci din cadrul proiectului Fortuna" adaugă Cristina Popova, Consultant Proiecte Exclusive.

West Residential Park oferă patru tipuri de apartamente: garsoniere, apartamente cu două şi trei camere şi locuinţe de tip penthouse. Important de ştiut că proprietarii care se orientează spre apartamentele de la parter beneficiază de o grădină proprie cu o suprafaţă de până la 100 mp.

„Fiecare apartament este predat la cheie cu finisaje de excepţie, construcţia este de calitate, materialele de construcţie folosite sunt de cea mai bună calitate. Apartamentele au centrală termică, aparat de aer condiţionat, corpuri de iluminat" precizează Cristina Popova, Consultant Proiecte Exclusive.

Care sunt avantajele acestui cartier? Zona în primul rând, este o zonă liniştită, accesul pentru că se face prin Şoseaua Alexandriei care este o şosea cu patru benzi şi nu prea există probleme de trafic" susţine Adrian Demuşca, project manager.

Fiecare apartament are un loc de parcare gratuit, în plus au fost amenajate suficiente spaţii de parcare astfel încât cei veniţi în vizită să aibă unde să îşi lase maşinile. În cadrul cartierului a fost amenajat un loc de joacă pentru copii, urmând să se construiască şi un supermarket şi o grădiniţă. Şi tot la facilităţi putem trece: paza, iluminatul public stradal, drumul asfaltat până la ansamblu şi canalizarea racordată la reţeaua oraşului. Totodată, dezvoltatorul cartierului a făcut demersuri ca de anul viitor o linie RATB să ajungă până la West Residential Park.

„Principala noastră ţintă sunt tinerii, familii cu copii care au un venit mediu şi care doresc să locuiască într-un cartier civilizat" spune Adrian Demuşca, project manager.

O garsonieră porneşte de la 38.900 euro, un apartament cu două camere de la 59.900 euro, iar cei interesaţi de o locuinţă cu trei camere trebuie să aibă cel puţin 79.800 euro.

De ce aţi luat decizia de a continua lucrările la acest ansamblu rezidenţial? Principalul motiv este ritmul foarte bun al vânzărilor. Am vândut al patrulea bloc pe care l-am construit din faza de proiect, deşi e o perioadă de criză. Avem rezervări la blocul al cincilea la care abia am început fundaţia, aşa că pentru noi premisele sunt foarte bune. În plus, jumătate dintre cei care vin şi vizionează au făcut şi rezervări" a mai declarat Adrian Demuşca, project manager.

 

15 December 2010