Într-o piaţă în care bugetul de Prima Casă domină decizia de cumpărare, dezvoltatorii se străduiesc să aducă oferte cât mai variate. În zona de Sud a Bucureştiului, un dezvoltator a încercat astfel un proiect îndrăzneţ: apartamente de lux la preţuri tip discount. Astfel, proiectul Gama Residence a dobândit titlul de cel mai mare ansamblu rezidenţial din zonă, acordându-se o deosebită atenție finisajelor.

25705-1799-03.jpgProiectul Gama Residence include şase blocuri şi 400  garsoniere și apartamente cu două camere. Primele două imobile sunt deja finalizate, în doar şase luni de la demararea construcţiei. Rapiditatea şi seriozitatea dezvoltatorului au convins mulţi clienţi, motiv pentru care aceste două blocuri sunt ocupate deja în proporţie de 75%.

Gama Residence este considerat de toată lumea cel mai mare proiect dezvoltat în zona de Sud a Capitalei, inclusiv al zonei metropolitane. Includem aici şi Popeşti-Leordeni, Berceni, Vidra sau Frumuşani. Un alt lucru prin care se remarcă acest proiect este calitatea finisajelor. Este deja de notorietate faptul că totul este de o calitate excepţională”, arată unul dintre vanzatorii din cadrul ansamblului.

Lifturile sunt de cea mai bună calitate, iar pe scara blocului se găseşte marmură şi granit

Pentru a convinge cât mai mulţi dintre clienţi de calitatea proiectului, dezvoltatorul a ales finisaje de lux şi pentru spaţiile comune. Totuşi, acesta s-a ferit să promoveze proiectul ca fiind de lux, pentru a nu induce aşteptări greşite asupra preţului.

„Dezvoltatorul nu se abate cu nimic de la ideea de calitate, de la cele mai performante lifturi, până la marmură şi granit pe scara blocului. Interesant însă este că toate aceste avantaje nu se traduc şi în preţuri mai mari. Tocmai de aceeea am lansat şi sloganul „Acum luxul este mai accesibil ca niciodată”. Ne-am ferit să folosim cuvântul „lux” în promovarea acestui proiect pentru că introducea o anumită temere legată de preţ. Dar nu e cazul. De data aceasta, luxul chiar nu se plăteşte”, susţine reprezentantul agentiei.

Apartamentele cu două camere costă 47.000 euro

Astfel, apartamentele cu două camere se vând în Gama Residence la preţul de 47.000 euro, iar garsonierele, la 32.000 euro. Fiecare apartament are centrală termică proprie, este legat la reţeaua de canalizare, are apă curentă şi energie electrică de bună calitate. De asemenea, accesul la mijloacele de transport în comun este cât se poate de facil.

„Avantajul mare este poziţionarea. Ansamblul se află chiar pe graniţa dintre Bucureşti şi Popeşti-Leordeni şi atunci beneficiază de infrastructura de mijloace de transport în comun a Capitalei. Un alt plus este faptul că blocurile sunt aerisite, sunt locuri de parcare pentru toată lumea”, arată reprezentantul proiectului.

Dezvoltatorul oferă o gamă largă de finisaje, la preţuri reduse

Pentru a se asigura de faptul că toţi clienţii vor alege finisaje de cea mai înaltă calitate, dezvoltatorul a negociat un contract de furnizare pentru gresie, faianţă şi finisaje. Astfel, clienţii care aleg să cumpere de la dezvoltator aceste produse, primesc discounturi generoase.

„Apartamentele se vând de la stadiul de alb, dar gresia, faianţa, toate finisajele care se găsesc la dezvoltator sunt de o calitate bună, iar paleta atât de mare încât rar, foarte puţini oameni se duc să cumpere în altă parte. Mai ales că în altă parte e mai scump. Dezvoltatorul cumpără hectare de faianţă şi primeşte un preţ de en-gros, pe când un singur client cumpără doar 50 mp de gresie şi faianţă, deci nu beneficiază de oferte aşa de bune”, spune agentul imobiliar.

Cele patru blocuri care urmează să fie construite în ansamblul Gama Residence au ca termen de finalizare anul 2013.

CITEȘTE ȘI Locuinţă în Popeşti-Leordeni: o investiţie făcută în prezent pentru beneficii posibile în viitor

 

20 July 2012