Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Apartamente pentru bugetele reduse, situate într-una dintre cele mai căutate zone ale oraşului

Garsoniere la cheie în sectorul 4, cu preţuri începând de la 27.000 Euro
Publicat: | Autor: IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4885

Pentru clienţii care au bugete mici, dar nu vor totuşi să cumpere apartamente în afara Bucureştiului, există o soluţie: Metalurgiei Residence. Acesta este cel mai nou ansamblu rezidenţial din sectorul 4, în care se vând deja garsoniere și apartamente cu două camere cu preţuri mult sub limita impusă de programul Prima Casă.

Metalurgiei ResidenceZona Metalurgiei este una dintre cele mai vânate, atât de clienţi, cât şi de dezvoltatorii imobiliari. Accesul facil către oraş, numărul mare al mijloacelor de transport în comun, precum şi dezvoltarea puternică din punct de vedere comercial s-au transformat în puternici factori de decizie pentru clienţi. Dar poate cel mai mare argument este preţul zonei. În multe dintre cazuri, Cum te asiguri că nu se scumpeşte apartamentul pe care îl vânezi, atunci când euro creşte? Atunci când euro creşte, stresul este mare atât pentru cei care au credite, cât şi pentru cei care pândesc o anume locuinţă. ... apartamentele noi costă mai puţin decât cele vechi.

„Garsonierele din Metalurgiei Residence au preţuri de pornire de la 27.000 euro pentru o garsonieră cu suprafaţa de 30-35 mp utili şi de la 44.000 euro pentru apartamentele cu două camere, pentru suprafeţe care variază între 45 mp şi 73 mp utili”, spune Nicolae Niţu, dezvoltatorul Metalugiei Residence.  

Construcţia proiectului a început chiar luna aceasta, iar primul bloc a ajuns deja la primul nivel, urmând a fi gata în luna decembrie a acestui an. Un fenomen interesant este că mai mulţi clienţi Ce aspecte trebuie luate în calcul la achiziţia unui apartament nou? Atractivitatea blocurilor nou-construite este incontestabilă faţă de locuinţele cele ridicate în perioada comunistă. Clădirile se bucură de ... au decis să cumpere înainte ca întreaga construcţie să fie finalizată, exact aşa cum se întâmpla înaintea crizei imobiliare.

„Patru garsoniere au fost deja vândute, încă din momentul în care am săpat fundaţia. Clienţii au fost încântaţi de poziţionarea excelentă a proiectului şi de preţurile accesibile”, continuă dezvoltatorul proiectului.

Primul bloc va fi gata peste două luni, când încep să apară și alte beneficii ale cartierului

Întreg ansamblul va cuprinde patru blocuri care vor fi ridicate până la sfârşitul anului viitor. În următoarea etapă a proiectului, sunt prevăzute şi apartamente cu trei camere. Pentru confortul proprietarilor, ansamblul va avea un parc cu loc de joacă pentru copii, precum şi spaţii comerciale.

Cartierul este ridicat după nevoile clienților, așa cum le-am identificat în ultimii ani, când am construit proiectele anterioare. În plus, perioada aceasta ne-a permis să construim totul la cele mai mici prețuri, așa că facilitățile pe care le aducem în plus nu împovărează în niciun fel buzunarele celor care vin să cumpere în Metalurgiei Residence. Practic, întreg proiectul este o adevărată ofertă de preț”, arată dezvoltatorul.

De altfel, experiența și vechimea pe piață a dezvoltatorului reprezintă un argument în plus pentru clienții care au decis să cumpere înainte să vadă blocul construit. Gama Invest este unul dintre cei mai puternici dezvoltatori din Sectorul 4, cu o istorie de mai multe proiecte rezidențiale ridicate și vândute complet în ultimii ani. Printre acestea, se numără trei cartiere Gama Residence, precum și Amurgului Residence. 

CITEȘTE ȘI Nordul Capitalei, zona cu cele mai mari diferenţe de preţ între locuinţele noi şi cele vechi Nordul continuă sa fie cea mai scumpă zonă a Capitalei. Deşi primăvara anului 2012 a adus o scădere a preţurilor, zona rezidenţială de nord îşi ... Nordul Capitalei, zona cu cele mai mari diferenţe de preţ între locuinţele noi şi cele vechi

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video