ghid1.gif (733 bytes) infotitlu.gif (651 bytes)
  
Apartamente pentru tineri la Bacau

ADEVARUL -  12.12. 2003


            Sergiu Sechelariu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, a efectuat miercuri o vizita in judetul Bacau. In cursul vizitei, secretarul de stat in MTCT a inmanat beneficiarilor cheile unui numar de 29 de apartamente situate in blocul de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii din str. Narciselor nr. 14 A, construit in regim de inaltime P+4E.

            Totodata, a participat la predarea catre beneficiari a unui numar de 150 unitati locative din zona Libertatii, localitatea Onesti, situate in blocuri de locuinte pentru tineri in regim de inaltime P+3E+M. In prezent, in municipiul Bacau se mai afla in executie un numar de 375 de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, in blocul in regim de inaltime P+2E+M din str. Depoului, totalizand 160 de unitati locative si in blocul din str. Letea nr. 46, cu acelasi regim de inaltime, cu un numar de 80 de unitati locative.

            Tot in municipiul Bacau a fost demarata cea de-a doua etapa pentru blocurile din str. Bucegi, construite in regim de inaltime P+3E si P+3E+M si totalizand 135 unitati locative. "Ma bucur ca am avut din nou ocazia sa ma aflu in mijlocul tinerilor din Bacau care se muta acum, impreuna cu familiile lor, in casa noua. In judetul si municipiul Bacau derulam numeroase proiecte de constructii de locuinte pentru tineri, ca si alte proiecte de infrastructura, si ele isi arata roadele acum, cand predam tinerilor beneficiari toate aceste locuinte cu finisaje de o calitate deosebita", ne-a declarat Sergiu Sechelariu.

 

12 December 2003