Mai mult decât imobiliare!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Sudul Capitalei: prețuri și detalii, la început de 2016

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2606

Apartamente noi, la prețuri scăzute – această rețetă a dus mii de clienți în Sudul Capitalei, transformând-o în cea mai activă zonă a orașului, din punct de vedere imobiliar. Cât costă locuințele, ce ansambluri urmează să fie inaugurate în 2016 sau care sunt cele mai căutate zone - IMOPEDIA prezintă detalii din Sudul Bucureștiului, cu ajutorul Sud Imobiliar Expert.

Sudul Capitalei: prețuri și detalii, la început de 2016Partea de Sud a Bucureștiului a trecut printr-o transformare spectaculoasă, în ultimul deceniu. Numărul proiectelor rezidențiale noi a crescut în cel mai rapid ritm din oraș și împrejurimile sale, iar prețurile atractive au adus clienți pe bandă rulantă. Sudul (împreună cu orașul Popești-Leordeni) a devenit preferatul tinerilor interesați să întemeieze o familie, într-un cămin nou, de calitate, care să poată fi achiziționat la un preț decent. Potrivit consultanților specializați pe această zonă, cei mai mulți astfel de clienți au venituri medii și apelează la ajutorul băncilor, pentru a-și îndeplini acest vis (fie prin creditul Prima Casă, fie prin alte tipuri ipotecare normale).

„Cu siguranță, prețul accesibil este marele avantaj al zonei: garsonierele se tranzacționează cu un preț mediu de 25.000 euro, apartamentele cu două camere au un preț mediu de 38.000 euro, iar cele cu trei camere de 55.000-57.000 euro. Prețul vilelor diferă în funcție de zonă, dar începe de la 65.000 euro, buget care, în alte părți, ar fi suficient doar pentru un apartament în bloc vechi. Dar este important de subliniat că prețurile accesibile sunt interesante numai pentru că sunt dublate de avantaje precum infrastructură nouă, acces ușor către oraș, mijloace de transport în comun în apropiere, facilități la îndemână sau construcții de calitate. Nu în ultimul rând, taxele și impozitele sunt mai mici decât în București”, punctează Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert.

Cele mai căutate zone din Popești-Leordeni:

  • Dimitrie Leonida – prețul mediu al garsonierelor este de 26.000 euro, cel al apartamentelor cu două camere este de 39.000 euro, iar cel al locuințelor cu trei camere este de 57.000 euro
  • Drumul Fermei – prețul mediu al garsonierelor este de 25.000 euro, cel al apartamentelor cu două camere este de 38.000 euro, iar cel al locuințelor cu trei camere este de 55.000 euro; vilele înșiruite au un preț mediu de 85.000 euro, iar casele individuale de 125.000 euro
  • Amurgului – prețul mediu al garsonierelor este de 25.000 euro, cel al apartamentelor cu două camere este de 38.000 euro, iar cel al locuințelor cu trei camere este de 55.000 euro; vilele înșiruite au un preț mediu de 85.000 euro, iar casele individuale de 125.000 euro
  • Centru Primărie – vilele noi au un preț mediu de 100.000 euro
  • Strada Școlii-Mirăslău – casele noi au un preț mediu de 100.000 euro

O nouă zonă apărută pe hartă este Zona Greaca, unde se dezvoltă un cartier de case (ansamblu Eden Villas) – prețurile acestora sunt comparabile cu cele ale unor apartamente la bloc, din cartierele muncitorești ale Bucureștiului, fiind în jur de 65.000 euro. Totodată, demn de menționat este cartierul Allegria, unde prețul vilelor este între 57.500 și 100.000 euro.

„În plină dezvoltare este zona Leordeni, cu o infrastructură bine pusă la punct, unde prețurile sunt mai mici decât în Popești, locuințele fiind extrem de spațioase. Vilele au un preț mediu de 90.000 euro, în timp ce prețul terenurilor variază între 75 și 100 euro/mp. O altă zonă nouă, ale cărei terenuri vor trece curând în intravilan, este Popești Vest, unde vor apărea noi ansambluri rezidențiale. Deocamdată, prețul mediu al terenului este de 80 euro/mp, acesta fiind extravilan; de îndată ce vor trece în intravilan, aceste terenuri își vor dubla valoarea, ajungând din urmă prețul celor din Popești”, explică reprezentantul Sud Imobiliar Expert.

În Popești, prețul loturilor de teren variază ușor între 200 și 220 euro/mp, în funcție de caracteristicile terenului. În prezent, majoritatea cumpărătorilor intenționează să dezvolte un proiect rezidențial, numărul celor care vor să construiască o casă fiind cu mult mai mic: 80% dintre clienți sunt dezvoltatori, în timp ce doar 20% dintre clienți plănuiesc să-și ridice propriul cămin. Potrivit consultanților specializați pe această zonă, numărul loturilor de teren pretabile pentru construcția unei case a scăzut simțitor în ultimii ani, deși cererea a crescut constant, raport ce se reflectă în prețul final.

Proiecte rezidențiale ce urmează să fie inaugurate în 2016:

  • În zona stației de metrou Dimitrie Leonida, Popești Vest și Amurgului, se dezvoltă ansambluri de locuințe cu una, două și trei camere (Top Class, Astrelor Residence, Creative, Nova Residence, Lotus Residence, ART Residence)
  • La intrarea în Popești, dezvoltatorul Gama Invest continuă extinderea ansamblului Gama Towers. Tot în această zonă, se dezvoltă și Vegas Residence și Rosa Residence
  • În centrul Popeștiului, lângă Primărie, urmează să fie finalizat ansamblul de vile New House Residence. Totodată, vor fi date în folosință case din ansambluri precum Meteor Residence, Fabiani Residence, Loussiana Residence, Natalie Villas, Astrelor și Nemar Residence

„La început de 2016, clienții își manifestă interesul cu precădere pentru garsoniere, achiziționate atât pentru locuit, cât și ca investiție (circa 60% dintre clienți). Totodată, 20% dintre clienți doresc să cumpere o vilă (deși inițial erau interesați de un apartament cu patru camere, însă prețurile i-au convins să se răzgândească), având la dispoziție un buget de circa 140.000 euro”, conchide Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert, companie ce își va extinde activitatea de anul acesta și în sectorul 3 al Capitalei, preluând în portofoliu ansamblul Palladium Residence.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comentarii (10)
#10. Kumah James | 04.11.2016 | 00:09
-1 (1/0)   
Buna ziua, Stimate client valoroase,

Bine ati venit in MIDLAND DE CREDIT HOME noi sunt înregistrate, garantate și de guvern certificate, companie internationala de creditare bani, un serviciu personalizat pentru toate nevoile dvs. financiare, vom da împrumuturi pentru persoane fizice, companii, instituții, organizații de afaceri), noi Furnizori oferă împrumut de la un nivel foarte scăzut Rata dobânzii de 3%, oferim credite personale, de consolidare a datoriei de împrumut, capital de risc, de afaceri de împrumut, împrumut de învățământ, împrumut acasă, și de împrumut pentru orice motiv, și are nevoie de urgente și de împrumut de Crăciun, de asemenea, ne da împrumut internațional pentru companii și persoane fizice, care s-au a fost rândul său, în jos de către bănci și alte agenții financiare? Ai facturi neachitate? Vă faceți griji nici mai mult ca ne contactați astăzi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații pentru persoane grave și onest sunt rugate sa ne contacteze pe e-mail, Vă putem ajuta. Noi depunem toate tipurile de credite de la 1,000 (o mie) la 500,000,000.00 (Cinci sute de milioane), la 3%, de asemenea, ne-am împrumuta în dolari SUA, Lire si multe altele ne puteti contacta prin e-mail pentru: midland.credit2@gmail.com mai multe informatii.

Mulțumesc pentru timpul acordat,

Sincere multumiri,
MIDLAND DE CREDIT HOME
Email de contact: midland.credit2@gmail.com
#9. Michelle Alexender | 17.10.2016 | 20:20
-1 (1/0)   
Ai nevoie de un împrumut?

Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva nevoile financiare, oferim împrumut variind de la 5,000.00 $ la 10,000,000.00 $ Max, suntem sigure, eficiente, rapide și dinamice, cu 100% Garantat De asemenea, ne dă afară împrumut în (euro, . pound și Dolari) rata dobânzii aplicabilă tuturor împrumuturilor este (2%,) dacă sunteți interesat să mă întorc la noi prin intermediul (michellealiex200@gmail.com) Serviciile Rendered includ:

Nume complete:
Adresa:
Țară:
Suma creditului necesar:
Durata împrumutului:
Număr de telefon directă:
Venit lunar:

Email de contact: michellealiex200@gmail.com
Mulțumiri.
#8. Slok Capital Credit Union | 14.09.2016 | 21:48
-1 (1/0)   
Împrumuturi pentru toate tipurile de scopuri

Noi oferim credit care aveți nevoie la o rată scăzută a dobânzii de 2%, pentru o perioadă de până la 25 de ani.

Clienții care trebuie să fie în vârstă de peste 18 de ani. Acest proces este de împrumut garanție% 100 pe care le va primi fondul în termen de 72 de ore de la transmiterea informațiilor aplicației.

Pentru mai multe informații despre creditele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: slokcreditcapitalunion@gmail.com

Numele solicitantului :
Adresa :
naționalitate:
țară :
Data de nastere :
Sex:
starea civilă :
Poziția actuală a avut loc la locul de muncă:
tel:
fax:
Suma necesară ca împrumut:
a propus termenul / durata creditului:
Scopul creditului:
venit lunar :

Slok uniune de credit de capital
#7. Marjo Kaarina | 09.09.2016 | 08:22
-1 (1/0)   
Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: marjo.kaarina40@gmail.com

Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra.

Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
#6. morris leo | 16.04.2016 | 15:46
-4 (4/0)   
Buna,

Căutați un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate împrumut, împrumut de afaceri, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la rată scăzută și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail la: mlloancompany201@gmail.com sau să ne contactați https://web.facebook.com/morris.leo.39/about?section=work
#5. frei_herr | 20.03.2016 | 16:59
10 (0/10)   
Sa-i spuna cineva 'domnului' ca Popesti-Leordeni nu are nevoie sa fie 'improscat cu noroi'...
Si asta pur si simplu pt. ca este el insusi ... un noroi!
In rest, 'excelentza', transmite-i salutari madamei de la agentia aia pe e-mail-ul personal, nu in spatiul public! Ca stim si noi care deosebirea intre multumire reala si ... reclama, stupidule!...
Tare multe euglene cu bani in tara asta care habar n-au ce-i ala oras civilizat, sistematizare sau urbanism...
#4. Henry Clark | 19.03.2016 | 14:44
-7 (7/0)   
Ai nevoie de împrumut urgent? Noi dăm afară de împrumut pentru persoane fizice interesate
care sunt în căutarea de împrumut cu bună-credință și cu rata dobânzii de 3%. Esti serios în nevoie de
împrumut de urgență? atunci sunteți la locul potrivit. Noi dăm afară de afaceri
împrumut, credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, și așa mai departe. Contactați-ne pentru solicitarea dvs. de împrumut pentru a satisface
cererea și a stabilit de problemă financiară. contactați-ne astăzi prin e-mail:
HENRYCLARK003@GMAIL.COM

Vă mulțumim ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră.
Henry Clark împrumut.
#3. Adrian | 23.01.2016 | 18:12
-8 (9/1)   
Am cumparat un apartament cu cei de la Sud Imobiliar Expert, in urma cu aproape un an si s-au dovedit a fi foarte ok. Salutari doamnei Eugenia care a fost foarte amabila si ne-a ajutat f mult inclusiv cu creditul. Si in ciuda celor care tot improasca Popesti Leordeni cu noroi, pot sa va spun ca nu este deloc asa. Noi locuim la intrare, langa Lidl, si nu avem niciun regret ca am cumparat aici.
#2. IRQ | 22.01.2016 | 07:30
6 (2/8)   
Aflati ce patiti inainte de a cumpara, pe www.facebook.com/noulpl/
#1. frei_herr | 22.01.2016 | 00:52
15 (1/16)   
Daaa, daaa...
Capitala europeana civilizata, ce mai!
Case, vile si apartamente ridica aiurea si fara nici un plan de sistematizare urbana a zonei, da' cu infrastructura aceeasi si la fel de proasta ca cea de acum un deceniu!...
Carevasazica ... Micul Paris, nu-i asa?!?
Colt cuuu ... Popesti-Leordeni!
Adauga comentariu
Nume:*
Email:
Comentariu:*
 Doresc sa fiu informat pe e-mail de aparitia unui nou comentariu la aceasta stire
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul media.imopedia.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Ai un comunicat de presă de publicat?

 

RSS
Primeste stirile pe e-mail
gama300_250.jpg
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video