Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Aproape 14.000 de apartamente din sectorul 3 al Capitalei primesc bani pentru reabilitarea termică

Publicat: | Autor: Andreea Nitoi | Numar afişări: 1106

184 de blocuri din sectorul 3 al Capitalei vor fi reabilitate termic, fără costuri pentru proprietari. Valoarea totală a celor 20 de contracte semnate în acest sens este de aproape 360 de milioane de lei.

reabilitare termicaFondurile alocate creșterii eficienței energetice pentru cele aproximativ 14.000 de unități locative provin din Axa Programului Operațional Regional (POR) dedicată tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon (axa prioritară 3): sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor (prioritatea de investiții 3.1).

 „Creșterea eficienței energetice a clădirilor reprezintă una dintre prioritățile noastre de guvernare, în vederea îmbunătățirii condițiilor de viață ale cetățenilor(…) Încurajez și alți primari să acceseze fondurile europene pe care le avem la dispoziție pentru investiții în folosul comunității”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

 Până în prezent, în sectorul 3 al Capitalei, au mai fost semnate, prin POR 2014-2020, alte 41 de contracte, în valoare totală de peste 500 de milioane de lei.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video