În standul home&deco, al partenerului media, arhitect Alexandra Antohi stă de vorbă cu vizitatorii aflaţi în căutare de idei pentru proiectarea sau amenajarea interioară a locuinţelor.

13040-arhitecta.jpgAlexandra Antohi a discutat cu toţi cei interesaţi de construcţia unei case şi le-a acordat sfaturi. În cursul zilei de vineri, oaspeţii expoziţiei imobiliare au fost interesaţi mai ales de prezentarea de proiecte, pentru vile clasice, potrivit declaraţiei doamnei arhitect. Majoritatea celor care s-au arătat interesaţi de construcţia unei case vor locuinţe mai mici, de cel mult 200 mp, cu tot cu terase.


Şi astăzi vizitatorii pot apela la sfaturile sale, în cadrul târgului Regata Imobiliară, deschis între orele 16,00 şi 23,00 în Mamaia.

Arhitect Alexandra Antohi este colaborator permanent al revistei Planul Casei Mele, ce are în derulare un concurs pentru cititorii care vor să îşi construiască o casă şi nu au încă un proiect. Înscrierile la concurs se mai pot face până pe 16 august, pe site-ul www.casamea.ro sau expediind prin poştă formularul prezent în numărul curent al revistei. Câştigătorul concursului va obţine, în afară de soluţia arhitecturală a locuinţei şi toate planurile şi documentele necesare obţinerii autorizaţiei de construire.

Serviciile de acest tip, pentru realizarea unui proiect „la pachet" , de către un arhitect autorizat costă pe piaţă între 900 şi 3.500 euro.


7 August 2010