Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Arhitect Alexandra Antohi oferă sfaturi gratis pentru construirea şi amenajarea caselor

Publicat: | Autor: Andreea Gladcov, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 4406

În standul home&deco, al partenerului media, arhitect Alexandra Antohi stă de vorbă cu vizitatorii aflaţi în căutare de idei pentru proiectarea sau amenajarea interioară a locuinţelor.

arhitectaAlexandra Antohi a discutat cu toţi cei interesaţi de construcţia unei case şi le-a acordat sfaturi. În cursul zilei de vineri, oaspeţii expoziţiei imobiliare au fost interesaţi mai ales de prezentarea de proiecte, pentru vile clasice, potrivit declaraţiei doamnei arhitect. Majoritatea celor care s-au arătat interesaţi de construcţia unei case vor locuinţe mai mici, de cel mult 200 mp, cu tot cu terase.


Şi astăzi vizitatorii pot apela la sfaturile sale, în cadrul târgului Regata Imobiliară, deschis între orele 16,00 şi 23,00 în Mamaia.

Arhitect Alexandra Antohi este colaborator permanent al revistei Planul Casei Mele, ce are în derulare un concurs pentru cititorii care vor să îşi construiască o casă şi nu au încă un proiect. Înscrierile la concurs se mai pot face până pe 16 august, pe site-ul www.casamea.ro sau expediind prin poştă formularul prezent în numărul curent al revistei. Câştigătorul concursului va obţine, în afară de soluţia arhitecturală a locuinţei şi toate planurile şi documentele necesare obţinerii autorizaţiei de construire.

Serviciile de acest tip, pentru realizarea unui proiect „la pachet" , de către un arhitect autorizat costă pe piaţă între 900 şi 3.500 euro.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video