Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Șase din zece români întâmpină probleme financiare când apar cheltuieli importante

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3826

Aproape 60% din români se confruntă probleme atunci vine vorba să acopere cheltuieli importante, având bani doar pentru a-și acoperi nevoile primare. Informațiile reies dintr-un studiu realizat de Grupul Kruk.

StudiuO parte dintre români evaluează situația lor financiară la un nivel mediu, având bani suficienți pentru nevoile curente, dar în cazul unor cheltuieli mai mari deja apar problemele. Unul din cinci locuitori ai României nu are probleme atunci când vine vorba de cheltuieli mai mari, în timp ce 1 din 10 români își poate permite economii, potrivit studiului citat.

Peste 15% din respondenți susțin că banii pe care îi câștigă se termină adesea înainte de sfârșitul lunii și nu sunt suficienți nici pentru a le acoperi nevoile de bază, iar 58% declară că au suficienți bani pentru a-și acoperi nevoile primare, însă este o problemă atunci când apar anumite cheltuieli importante.

De cealaltă parte, 18% își pot permite orice și reușesc să își acopere chiar și cheltuielile neprevăzute fără probleme majore, dar doar 8% își pot permite orice și reușesc să pună bani deoparte, ca economii.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1.000 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, în perioada 19-26 octombrie 2016.

 

 


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

macheta_pentagon.jpg
OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video