Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Astăzi începe Târgul de Crăciun București

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1602

În această seară (28.11.2019), în Capitală, vor fi inaugurate iluminatul festiv și Târgul de Crăciun din Piața Constituției. 


sursa foto:  https:/www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cand-se-deschide-targul-de-craciun-din-bucuresti-si-cand-vor-fi-aprinse-luminitele-1218538Târgul de Crăciun București, care a ajuns la cea de-a XIII-a ediție, va fi deschis zilnic, până pe 26 decembrie, între orele 11:00 – 22:00, iar intrarea este liberă la toate atracțiile din program.

Târgul include un patinoar, Casa lui Moș Crăciun, un brad cu o înălțime de peste 30 de metri, dar și produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casute din lemn decorate festiv. Copiii vor putea participa, și în acest an, la atelierele de creație organizate în primele două weekend-uri la Casa lui Moș Crăciun.

Iluminatul ornamental pentru iarna 2019-2020 celebrează statutul de oraș gazdă al Euro 2020. Străzile Bucureștiului vor fi luminate de zece milioane de beculete de tip LED, peste 9.300 de elemente luminoase, aproximativ patru mii de elemente luminoase 3D și 2D si 2.200 de figurine agabaritice, care depășesc 2,5 metri înălțime.

Traseul iluminatului festiv din acest an însumează peste 40 de kilometri de bulevarde și străzi adiacente.

Potrivit unor declarații apărute în spațiul public, acesta este, probabil, cel mai scump târg de Crăciun din istoria Bucureștiului.

"Record absolut! Gabriela Firea organizează cel mai scump Târg de Crăciun din ultimii patru ani și, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucureștiului. 5,6 milioane de lei (1,2 milioane de euro) însumează achizițiile aflate în derulare pe care le face municipalitatea pentru Târgul de Crăciun din acest an. Iar suma va crește pe măsură ce ne apropiem de luna decembrie. În plus, aceste contracte nu cuprind onorariile artiștilor care, în mod ilegal, sunt ținute la secret de Creart. Spre comparație, în 2018, Târgul de Crăciun a costat municipalitatea 850.000 de euro, iar în 2017, 800.000 de euro", explică USR București într-o postare publicată pe Facebook.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video