Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Atenţie la creditele din magazin! Dobânzile sunt uriaşe

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3291

Creditele contractate în magazine sunt printre cele mai scumpe împrumuturi de pe piaţă. Ele sunt atractive prin faptul că pot fi obţinute mult mai uşor decât un credit de la bancă, dar dobânzile pe care le plătiţi ulterior sunt exagerat de mari. Specialiştii financiari recomandă creditele de nevoi personale oferite direct de bănci.

Atenţie la creditele din magazin! Dobânzile sunt uriaşeChiar dacă nu mai există creditele obţinute doar cu buletinul, împrumuturile din magazin Credite pentru datornici. Există bănci care nu sunt înscrise la Biroul de Credit? Biroul de Credit s-a transformat într-o sperietoare pentru mulţi dintre clienţii bancari. Aceştia se pot regăsi pe lista neagră pentru sume ... rămân în continuare tentante pentru mulţi dintre românii care îşi doresc să cumpere diverse bunuri.

„Principalul avantaj al creditului oferit în magazin este că documentaţia se depune în acelaşi loc de unde îţi cumperi bunul. Practic, depui toate actele necesare în magazin şi revii în câteva zile ca să îţi ridici bunul, dacă dosarul de credit s-a aprobat. Banca trimite banii direct in contul comerciantului, astfel ca nu trebuie să îţi mai faci griji legate de plată”, explică reprezentanţii expertulbanilor.ro.

Cel mai ieftin credit bancar: descoperirea de cont Într-o perioadă în care toată lumea fuge de credite, descoperirea de cont este poate cea mai la îndemână variantă pentru o ... Uşurinţa cu care se obţin aceste credite are însă în spate un mare dezavantaj: costul. DAE trece frecvent de 30% pe an şi poate ajunge, în unele cazuri, chiar şi la 50%. Aşadar, verificaţi cu atenţie costurile acestor credite. Întrebaţi care este Dobânda Anuală Efectivă şi nu vă lăsaţi păcăliţi de denumirea acestor împrumuturi. Chiar daca se numeşte „credit fără dobândă” sau „cu rate cadou”, aceste credite presupun o serie de costuri pe care ar fi bine să le aflaţi înainte de a semna orice contract de împrumut.

În mod normal, un Cele mai ieftine credite de nevoi personale, în noile condiţii impuse de BNR Creditele de nevoi personale, preferatele anilor dinainte de criză, au devenit cele mai scumpe produse bancare, în acest moment. Noile ... credit de nevoi personale în lei are o dobândă anuală efectivă de 15-20%, dacă este contractat direct de la bancă, ceea înseamnă o sumă înapoiată în final mult mai mică. Astfel, este mult mai avantajos să mergeţi la bancă şi să solicitaţi direct un credit. Banii pot fi ridicaţi de la ghişeul instituţiei financiare fără niciun comision de retragere de numerar, conform legii, şi apoi mergeţi în magazin, pentru a achita bunul dorit.

CITEȘTE ȘI Ce perioadă de rambursare este recomandat să alegeţi pentru împrumutul de la bancă? O perioadă de rambursare mai lungă aduce cu sine rate lunare mai mici, dar şi dobânzi mai mari, ceea ce înseamnă că în final ... Ce perioadă de rambursare este recomandat să alegeţi pentru împrumutul de la bancă?

 


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video