Dezvoltatorul proiectului City Business Centre (CBC) Timişoara, cel mai mare complex de birouri din vestul ţării, a semnat un contract de extindere a suprafeţei închiriate cu producătorul suedez de componente de siguranţă auto , Autoliv. Birourile Autoliv din Timişoara vor ajunge la o suprafaţă totală de 2.800 mp şi vor fi situate în clădirea D – City Business Development Centre (CBDC) – din cadrul complexului de birouri.

25023-autoliv-si-a-extins-biroul-din-timisoara-la-2-8.jpgUnul din liderii mondiali în producţia şi proiectarea echipamentelor de siguranţă auto, Autoliv, a decis să-şi extindă operaţiunile din Timişoara, semnând în acest sens un contract de extindere a suprafeţei închiriate în CBC.

În prezent, Autoliv are 150 de angajaţi în Timişoara, numărul acestora urmând să crească în urma extinderii. “Vom extinde operaţiunile de engineering din Timişoara începând cu această toamnă, de îndată ce clădirea D va fi funcţională”, subliniază Ionel Fierbinteanu, Managing Director Autoliv România.

„Gradul de preinchirere a clădirii D, care va fi livrată în luna septembrie, este in prezent de 60%. Printre chiriaşi, alături de Autoliv, se numără companii locale dar şi multinaţionale provenite în special din IT&C dar si din engineering şi automotive”, declară Ovidiu Şandor, dezvoltatorul CBC Timişoara.

City Business Centre Timişoara este un complex de birouri clasa A, situat în zona centrală a oraşului, ce va include 5 corpuri cu o suprafaţă de 43.000 mp închiriabili. În prezent, sunt date în folosinţă clădirile A, B şi C cu o suprafaţă totală de 25.000 mp închiriabili, urmând ca celelalte două să fie finalizate în toamna lui 2012, respectiv în 2013.

Printre chiriaşii City Business Centre Timişoara se numără Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software, Wipro Technologies, Raiffeisen Bank sau BCR. Numărul persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în City Business Centre Timişoara depăşeşte 2.000.

 

Sursa

30 May 2012