Bucureștenii din Sectorul 5 au rămas fără căldură și apă caldă, din cauza unei avarii. Potrivit RADET, au fost afectate aproximativ 300 de blocuri, din cartierul Rahova și împrejurimi. Furnizarea energiei electrice va fi reluată abia marți, 8 decembrie, spun reprezentanții instituției.

38844-apa_calda.jpgFurnizarea energiei electrice pentru apă caldă și căldură a fost întreruptă astăzi, în anumite zone din Sectorul 5 al Capitalei. RADET București anunță că a apărut o avarie pe rețeaua termică primară Dn 700, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului și Calea Rahovei, precum și pe Șoseaua Alexandriei.

„Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 15 puncte termice aflate în Sectorul 5, aproximativ 300 de blocuri. Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele RADET depun toate eforturile pentru remedierea acestei situații”, anunță reprezentanții instituției.

Echipele RADET București lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, astfel încât se estimeazăc ă finalizarea lucrării va fi făcută până în data 08.12.2015, ora 08.00.

Later edit:

„Radet București mulțumește pentru înțelegere locuitorilor afectați de avaria care a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apă caldă și căldură la rețeaua termică în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului și Calea Rahovei, precum și pe Șoseaua Alexandriei din Sectorul 5. Echipele RADET București au lucrat în regim continuu pentru remedierea avariei, astfel că lucrarea a fost finalizată înainte de termenul anunțat și toate punctele termice din zona afectată de întrerupere au furnizat apă caldă de consum și încălzire începând cu ora 07.00. Vă asigurăm de preocuparea noastră continuă privind furnizarea în condiții de siguranță a agentului termic în Municipiul București și de întreaga noastră considerație”, au transmis reprezentanții RADET în ziua de marți, 8 decembrie. 

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

7 December 2015