Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Băncile de locuinţe prosperă pe timp de criză

Publicat: | Sursa: Romania Libera | Numar afişări: 1211

BCR Banca pentru Locuinţe a obţinut în prima jumătate a acestui an un profit de 3 milioane de lei, deşi conducerea se aştepta ca afacerea să treacă pe plus abia în 2013.

sursa: romanialibera.roDupă doar trei ani de activitate în România, BCR Banca pentru Locuinţe a reuşit să treacă pe plus şi a obţinut un profit de 3 milioane de lei în prima jumătate a acestui an. În ultimul an, BCR BpL a devenit liderul sectorul de bănci de economisire-creditare din România şi a atins şi pragul de rentabilitate, obţinând pentru prima dată profit la finalele anului 2010, cu doi ani înainte de termenul preconizat iniţial. La jumătatea anului 2011, profitul BCR BpL a depăşit 3 milioane lei."

În contextul ultimelor studii realizate de BCR BpL, care au evidenţiat interesul românilor pentru economisire şi îmbunătăţirea condiţiilor locative, considerăm că întreaga piaţă din România are un potenţial foarte mare de dezvoltare pe termen mediu pentru produsele de economisire-creditare. De asemenea, în ultimii ani se observă din ce în ce mai bine reorientarea românilor către economisire, revenind de la tendinţa modernă de consum imediat la tradiţia oamenilor gospodari, chibzuiţi, care strâng «bani albi pentru zile negre». Românii au devenit consumatori mai atenţi cu produsele şi serviciile pe care le aleg, mai pragmatici şi încep să se orienteze pe termen mai lung", spune Alexandru Ciobanu, preşedintele BCR Bpl.

Au trecut pe credite

BCR Banca pentru Locuinţe a început şi activitatea de creditare, oferind o gamă de trei tipuri de produse de creditare în lei destinate românilor care au proiecte de îmbunătăţire a situaţiei lor locative.

Creditele locative acordate de BCR BpL sunt foarte atractive, fiind în lei, cu dobândă mică şi fixă pe întreaga durată a contractului de credit - 5% sau 6% pe an în funcţie de produsul ales de client.

În plus, celor care doresc să investească într-un timp scurt în domeniul locativ BCR BpL le oferă posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat - micşorând astfel perioada de aşteptare pentru un credit de economisire-creditare pentru domeniul locativ.

Toate creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinţe au comision de acordare 0. Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinţe pentru domeniul locativ au ca destinaţii posibile: modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinţe, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinţe sunt prima garantată de stat acordată în perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandată (5 ani), generează pentru clienţi sume pe care nu le pot obţine din alt produs financiar de pe piaţă, dobânzile fixe oferite pentru toată durata contractului şi, nu în ultimul rând, siguranţa depunerilor - garantate de către Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Adiacent, sistemul încurajează economisirea, sprijină relansarea creditării, precum şi îmbunătăţirea fondului locativ. Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele şi agenţiile Băncii Comerciale Române (BCR), precum şi prin reţeaua de distribuţie proprie a BCR BpL, respectiv prin forţa directă de vânzare şi prin partenerii BCR BpL.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video