Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Băncile îşi pregătesc creditele pentru Vinerea Neagră

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2162

Vinerea neagră a devenit cunoscută şi în România, printre clienţii care vânează reducerile şi promoţiile. Iar pentru că fenomenul a căpătat deja o amploare mare, chiar şi băncile au început să aibă produse specializată pentru ultima vineri a lunii noiembrie. BRD, ING şi Raiffesen sunt doar câteva exemple de instituţii financiare care au ales să îşi promoveze serviciile cu tema Black Friday.

Băncile îşi pregătesc creditele pentru Vinerea NeagrăMai multe bănci au anunţat deja că vor să Cum alegem un credit bancar? Înainte de a contracta un credit este bine să vă uitaţi cu mare atenţie la câteva elemente esenţiale, altfel riscaţi să nu faceţi cea mai ... îşi ajute clienţii să cumpere produse chiar mai ieftine decât cele aflate în magazine, în Vinerea Neagră. Acest lucru se referă în special la clienţii care au carduri de credit. BRD, de exemplu, a ales un lanţ de magazine electrocasnice unde va oferi un card special, de Vinerea Neagră. Acest card va permite clienţilor să cumpere produse şi să plătească prima rată la ele în 2014.

„Cu ajutorul acestui tip de credit, clienţii magazinului de electrocasnice pot achiziţiona orice produs in valoare de minimum 1.500 lei, pe o perioada de minimum doi ani, în aşa fel încât bugetul personal dedicat cadourilor pentru Sărbători nu va fi afectat”, arată oficialii BRD.

Unii clienţi nu au voie să participe la promoţiile băncilor de Black Friday

O promoţie similară are şi ING, care oferă până la 3% înapoi clienţilor care cumpără electronice de Black Friday. Promoţia se va desfăşura în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, iar procentul se va returna în primele două săptămâni ale lunii viitoare, respectiv în luna decembrie, pentru cei care fac cumpărăturile până în ultima zi a lunii noiembrie, şi în ianuarie, pentru cei care fac cumpărăturile pe 1 decembrie.

„La promoţie poate participa orice deţinător al ING Credit Card, cu condiţia să nu fie angajat al băncii şi nici colaborator al acesteia, precum angajaţii agenţiei de publicitate sau rudele de gradul 1 ale acestora”, se arată în documentele ING.

Raiffeisen are o campanie similară stabilită cu mai mulţi comercianţi dispuşi să facă o asemenea înţelegere pentru Black Friday. Ceea ce este important de ştiut pentru clienţii care deţin sau vor să îşi facă un card de credit, cu această ocazie, este că Atenţie la creditele din magazin! Dobânzile sunt uriaşe Creditele contractate în magazine sunt printre cele mai scumpe împrumuturi de pe piaţă. Ele sunt atractive prin faptul că pot fi obţinute ... unele credite se pot dovedi foarte scumpe şi pot chiar anula reducerile la preţurile produselor. Astfel, clienţii sunt sfătuiţi să analizeze atent înainte de a semna contractul care este rata dobânzii, comisionul lunar de administrare şi comisionul de analiză.

Pentru un împrumut de 3.000 de lei, se pot returna peste 5.200 de lei

Potrivit Conso.ro, pentru un credit cu rata dobânzii cuprinsă între 8,9% si 11,9%, se poate aplica un comision de analiză de 100 lei şi un comision lunar de administrare de 2,5% din sold. Pentru a nu avea nevoie de girant, clienţii trebuie să achiziţioneze şi o asigurare de viaţă, cu o primă ce începe de la 0,44% pe lună, calculată la soldul creditului. Ţinând cont de toate aceste costuri, DAE pentru un credit de 3.000 lei pe trei ani se ridică la 59,2%. Suma totală de rambursat este estimată la 5.230 lei.

În schimb, programele de rate fără dobândă ataşate cardurilor de credit pot fi o soluţie mult mai ieftină. Marile reţele de comercianţi participă la astfel de programe, ce permit eşalonarea cumpărăturilor pe perioade ce ajung frecvent la 12 luni.

CITEŞTE ŞI: Black Friday, în imobiliare: apartamente reduse în sudul Capitalei Împrumutată de peste Ocean, Vinerea Neagră a cucerit întreaga Românie. Iniţial, reducerile erau aplicate doar la electronice şi ... Black Friday, în imobiliare: apartamente reduse în sudul Capitalei

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video