Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Băsescu: Băncile greceşti şi-au adus aportul la ieşirea României din recesiune

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1808

Băncile greceşti de pe piaţa bancară românească au avut în timpul crizei un comportament onest, acestea aducându-şi aportul pentru ieşirea României din recesiune, a declarat Preşedintele Traian Băsescu după întâlnirea cu omologul său elen, Karolos Papoulias.

Sursa: romanialibera.ro"Nu este o afirmaţie politică, este răspunsul pe care l-am primit de la guvernatorul BNR: toate cele şapte bănci greceşti de pe piaţa românească au un comportament absolut normal, îşi desfăşoară activitatea bine şi onest pe piaţa bancară a României şi le mulţumim", a spus şeful statului, citat de NewsIn.

Băsescu a adăugat că România îşi poate imagina situaţia în care băncile greceşti "privesc cu prioritate către ţara lor" în aceste momente, dar au totuşi "un comportament absolut corect".

Mai mult, Traian Băsescu a arătat că nici în perioada cea mai dificilă pentru România, respectiv 2009 şi 2010, băncile greceşti "nu au făcut niciun pas înapoi", fiind bine capitalizate şi continuând să finanţeze procesele economice din România.

"Trebuie să vă spun că, deţinând circa 27% din piaţa bancară românească, băncile greceşti şi-au adus un aport important la ieşirea din recesiune a României şi noi le mulţumim", a subliniat preşedintele.

Pe de altă parte, cei doi şefi de stat au discutat situaţia economică a României şi a Greciei, iar Traian Băsescu i-a mulţumit omologului său pentru sprijinul constant al Republicii Elene, în special în procesul de integrare a României în NATO şi UE, dar şi pentru accesul în spaţiul Schengen.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video