BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a lansat in aceasta saptamana un produs de economisire-creditare, care ofera un grad mai mare de flexibilitate in ceea ce priveste economisirea si posibilitatea de a obtine un credit locativ pe o perioada de pana la zece ani, precizeaza NewsIn.

21287-10523_bcr.jpg"Noul produs Locuinta Avantaj pe care l-am lansat in aceasta saptamana ofera optiuni flexibile pentru faza de economisire, astfel incat clientii nostri vor putea sa economiseasca fie in rate lunare regulate, dar si prin mai multe plati neregulate, in functie de disponibilitatile lor banesti.

Cu acest produs, venim in intampinarea clientilor care doresc un credit ipotecar pentru locuinta si dispun de avansul necesar, astfel facilitandu-le accesul la creditul locativ in lei, cu dobanda mica, de 5% pe an si fixa pe toata durata contractului de credit", a declarat presedintele BCR Banca pentru Locuinte, Alexandru Ciobanu.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Noul produs are o dobanda fixa de 5% pe an pentru creditul locativ acordat in lei, si dobanzi de 7% si 9% pe an pentru creditele tip punte, intermediar si, respectiv, anticipat. Dobanzile sunt fixe pe toata durata contractului de credit.

"Avantajele importante pentru clientii BCR BpL in etapa de creditare sunt comisionul zero la acordarea creditului (comisionul de analiza dosar credit) si comisionul lunar de administrare de doar 0,05% din valoarea soldului", se arata intr-un comunicat.

 

Sursa

30 September 2011