Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

BCR BpL a lansat un nou produs cu o perioada mai lunga de creditare

Publicat: | Sursa: BloomBiz.ro | Numar afişări: 2206

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a lansat in aceasta saptamana un produs de economisire-creditare, care ofera un grad mai mare de flexibilitate in ceea ce priveste economisirea si posibilitatea de a obtine un credit locativ pe o perioada de pana la zece ani, precizeaza NewsIn.

sursa: bloombiz.ro"Noul produs Locuinta Avantaj pe care l-am lansat in aceasta saptamana ofera optiuni flexibile pentru faza de economisire, astfel incat clientii nostri vor putea sa economiseasca fie in rate lunare regulate, dar si prin mai multe plati neregulate, in functie de disponibilitatile lor banesti.

Cu acest produs, venim in intampinarea clientilor care doresc un credit ipotecar pentru locuinta si dispun de avansul necesar, astfel facilitandu-le accesul la creditul locativ in lei, cu dobanda mica, de 5% pe an si fixa pe toata durata contractului de credit", a declarat presedintele BCR Banca pentru Locuinte, Alexandru Ciobanu.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Noul produs are o dobanda fixa de 5% pe an pentru creditul locativ acordat in lei, si dobanzi de 7% si 9% pe an pentru creditele tip punte, intermediar si, respectiv, anticipat. Dobanzile sunt fixe pe toata durata contractului de credit.

"Avantajele importante pentru clientii BCR BpL in etapa de creditare sunt comisionul zero la acordarea creditului (comisionul de analiza dosar credit) si comisionul lunar de administrare de doar 0,05% din valoarea soldului", se arata intr-un comunicat.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video