Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

BCR ieftineşte creditele clienţilor vechi

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3574

E oficial! Clienţii Băncii Comerciale Române vor plăti rate mai mici. Oficialii BCR au confirmat că toţi cei care au contracte de credit mai vechi cu dobânzi şi comisioane mari vor beneficia de aceleaşi condiţii ca cei care încheie un contract în prezent. Oferta este valabilă pentru toate tipurile de împrumuturi.

sursa: bcr.roClienţii BCR care au încheiat contracte ipotecare cu banca în perioada de dinainte de criză plătesc dobânzi de 10% (şi peste).

"Ajustarea de dobândă reprezintă practic posibilitatea clientului de a beneficia de costurile curente ale băncii (dobânzi şi comisioane) pentru orice produs al băncii", declară cei de la BCR pentru Money.ro.

Astfel, clienţii care solicită o recalculare a ratelor vor beneficia de marje de dobândă ce pornesc de la 4,4 puncte procentuale peste Euribor la şase luni, conform ofertei curente a băncii pentru creditele ipotecare. Cea mai mică dobândă cea poate fi obţinută în cazul creditelor ipotecare este de 4,5%, iar cea mai mare ajunge la 6,25 puncte procentuale. Potrivit money.ro sunt clienţi care au reuşit să obţină şi eliminarea comisionului de administrare.

"În cazul creditelor garantate cu garanţii reale, principalul avantaj este acela că nu se mai realizează evaluarea imobilului care este deja constituit garanţie la BCR. Am hotărât acest lucru pentru ca garanţia creditului să nu reprezinte o barieră pentru clienţi în obţinerea ofertei curente a băncii. Un alt avantaj este faptul că toţi clienţii noştri nu plătesc niciun fel de comision de analiză sau de evaluare şi beneficiază de asigurarea gratuită a imobilului adus în garanţie", spun oficialii BCR.

De asemenea, pentru această operaţiune nu se plătesc comisioane la bancă.

De reţinut este şi faptul că reprezentanţii BCR spun că dobânzile pot fi ajustate şi pentru alte tipuri de credite, nu numai pentru cele ipotecare.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video