Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

BCR: în două-trei săptămâni am putea demara programul Prima Casă 4

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3483

BCR a depus azi normele de creditare pentru programul Prima Casă 4. Urmează ca BNR să le aprobe, iar apoi va putea demara creditarea. Toate aceste lucruri s-ar putea întâmpla în următoarele două-trei săptămâni, după cum estimează oficialii Băncii Comerciale Române. 

Sursa: moldovamall.roBCR, la fel ca multe alte bănci, a amânat mult momentul semnării formalităţilor pentru Prima casă 4 se amână: Guvernul nu se grăbeşte, iar bancherii nu au nicio problemă cu acest lucru Promisiunile potrivit cărora a patra ediţie a programului Prima Casă va începe imediat după Paşte sunt deja demne de luat în ... demararea noului program Prima Casă. Până ieri, doar Banca Transilvania şi CEC Bank trimiseseră formal către Fond intenţia de a participa la Prima casă 4. Acum, BCR a mers un pas înainte.

"Noi am trimis miercuri normele de creditare pentru programul Prima Casă 4 spre aprobare la Banca Naţională a României (BNR). Am avut nevoie de timp să ne facem calcule, să obţinem aprobări ca pentru orice produs nou, mai ales pentru unul care are impact pe provizionare, în sensul că sunt cerinţe de capital suplimentare pentru eliberarea garanţiilor. Acum depinde de BNR în ceea ce priveşte aprobarea. Estimăm că în două-trei săptămâni vom acorda primele credite prin programul Prima Casă 4", a declarat Oana Petrescu, vice-preşedinte executiv BCR.

Vice-preşedintele BCR a menţionat că banca are un sold foarte important în ceea ce priveşte creditele acordate până în prezent prin Prima Casă, motiv pentru care estimează că vor fi acordate împrumuturi încă un an şi jumătate sau doi ani prin acest program, dacă se dublează expunerea.

"Soldul este de aproape 600 de milioane euro, sumă care reprezintă valoarea creditelor acordate de BCR prin programul Prima Casă", a precizat Oana Petrescu.

Până la demararea programului, clienţii pot accesa un produs punte pentru cei care nu pot să aştepte programul Prima Casă 4. BCR a anunţat, la jumătatea lunii aprilie, că a lansat o BCR iese din Prima Casă 3 BCR, cea mai mare bancă din România şi instituţia de credit cel mai puternic implicată în Programul guvernamental Prima Casă, a terminat ... alternativă de finanţare la programul Prima Casă 3, exclusiv pentru clienţii care nu mai pot aştepta următoarea etapă a programului guvernamental, cu costuri similare.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video