Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

BCR Locuinţe ieftineşte creditele în lei la 7% pe an

Publicat: | Sursa: Ziarul Financiar | Numar afişări: 1825

BCR Locuinţe, unul dintre cei doi jucători specializaţi pe nişa de economisire-creditare în domeniul locativ, a redus cu 1,2 puncte procentuale, la 7% pe an, dobânda fixă la creditele intermediare cu ipotecă în lei.

sursa: zf.roCreditele intermediare se adresează clien­ţilor care nu au economisit pentru o perioadă suficient de lungă, astfel încât să poată accesa un credit locativ, care vine cu dobânzi de 5-6% pe an. Creditul intermediar se transformă în credit locativ în momentul în care contractul de economisire-creditare ajunge la maturitate.

"Avantajul acestui produs este acela că nu este afectat de riscurile valutare şi riscurile de creştere a dobânzii, fiind doar în lei şi cu dobândă fixă", a precizat Alexandru Ciobanu, pre­şedintele BCR Locuinţe.

Prin acest sistem, de inspiraţie germanică, clienţii economisesc pe o perioadă stabilită de obicei la cinci ani, primind şi o primă anuală de la stat, ca procent din suma economisită, după care au dreptul să accese un credit. Perioada de rambursare a creditului este egală cu perioada de economisire, iar banii pot fi folosiţi pentru cumpărarea sau modernizarea unei locuinţe.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video